Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira szeretethiányos vagyok, de egyszerűen nem találok egy normális pasit, mit tehetnék? :/ 21/L
Figyelt kérdés
2013. szept. 20. 20:30
11/22 anonim válasza:
Én is az vagyok! de ha valaki bekapnám a fütyim jobb kedvem lenne :) Nem lehettek ennyire szerencsétlenek, hogy valaki kiírja, és ugrotok rá :D szánalmas... De gondolom ti izmos magas férfiak vagytok :D
12/22 anonim válasza:
13/22 anonim válasza:
Ennyi lúzer egyrakáson ejnye ejnye. 3éves/F :D
14/22 A kérdező kommentje:
De kedves a másik kérdező :D
2013. szept. 20. 20:46
15/22 anonim válasza:
Énis igy vagyok, csak lányt nem találok :( 17/F
16/22 anonim válasza:
ne hagyd magad kedves kérdező kis p*csának nevezett téged, a másik szeretethiányos kérdező bazzeg vágj vissza neki gyõzni fogsz. :DDDD :DDDDD
17/22 A kérdező kommentje:
Láttam, írtam is a kérdéséhez :)
2013. szept. 20. 20:52
18/22 anonim válasza:
Én egyedül vagyok egy rohadt nagy épületben teljesen egyedül és egy hónapja nem láttam se család se barátok....szóval én is az vagyok, kimennék városba, pizzázni, iszogatni,beszélgetni vagy bármi csak nincs kivel te hol laksz? :)
19/22 anonim válasza:
tanulj meg vele együtt élni, sose lesz olyan hogy mindig lesz melletted valaki aki szeret, remélem ezt azért tudod huszonéves fejjel.
20/22 anonim válasza:
Most írni kéne privátot? :D És mi a garancia, hogy engem normálisnak, megfelelőnek találnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!