Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez igaz hogy betegség? 36...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez igaz hogy betegség? 36 éves srác egy 14 éves csajjal?

Figyelt kérdés
Van egy lány ismerösöm akivel facebook-on szoktam beszélgetni én 20 éves vagyok szóval rám szokott írni beszélgetni , most mondja van neki egy srác 36 éves akibe szerelmes , én írtam neki hogy ez a srác elég nagy pedofil lehet. Ö erre felkapta a vizet és hogy ö nem pedofil meg más. Szóval 22 év szerintem elég sok , és a lány engem baxot lett? Írjátok lee a kérdésbe a helyes választ és utána belinkelem neki a ezt az oldalt! Válaszókat előre is kössz!

2013. szept. 20. 19:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Kárr volt lebaxnia tèged , ugyanis igazad van . 22 èv hatalmas korkülönbsèg ès a pasit simân mondhatná bárki pedofilnak , hogy egy 14 èves kisláyra figyel fel .
2013. szept. 20. 19:31
 12/22 anonim ***** válasza:
18 éves vagyok, de nem kezdenék ki egy 14 évessel pedig csak 4 év! Nagyon éretlenek agyilag.
2013. szept. 20. 19:31
 13/22 anonim ***** válasza:
ez elég gáz...és a kiscsaj szülei ilyenkor hol vannak?
2013. szept. 20. 19:33
 14/22 A kérdező kommentje:

Itt az egész beszélgetés , én probáltam elmagyarázni. Mondta hogy külföldi meg hogy szerelmes belé.

Enyém

Te aztán jó élet tapasztalatal rendelkezhetsz XD LOL

Mesélek akkor valamit GYöngyi szűllei A " Kategoriásak voltak szóval Gyöngyi volt 14 én 20 és ök már a 6 évet is soknak tartották

Lány

Az én környezetemben meg a 3 évet sokallják

enyém

Láttad erről beszélek

Az én 5 évem is épp határeset hogy nem hogy 22 év különbség

Mit akkarhat egy 36 éves nagy felnőtt egy kis 14 éves csajtól ?

lány

Na, pont ezért nem akartam elárulni a korát Hölgyeim és uraim, ez itt a kioktatás...

enyém

Te jó ég

Figyelj te semmit se tudsz

Ha nállad az a élet Rendje hogy egy 36 éves egy 14 évesel jár akkor okés

övé

Tudok egyet s mást, és az biztos, hogy ő nem abból a fajtából származik

enyém

Ja agyilag vissza van maradva

enyém

Ez a baj hogy megsértödsz mert nem fogod fel

övé

Most számoltam át, te vagy a hatodik, aki ilyen ellenszenves

enyém

HOgy lehet valaki ekkora bunkó

Komolyan ? Téged akkarlak védeni egy elmebetegtől és egy pedofil mellé álsz

övé

Elhiszem, hogy meg akarsz védeni, de nem pedofil..

Ma is fárasztottak ezzel a témával, ráadásul öten egyszerre, élőben, úgyhogy mára bőven elég volt már...

enyém

Figyelj!

Enyi erőböl énis udvarolhatnák 20 évesen a 13 éves kislányoknak a kungfu edzésről

övé

Azért az mégiscsak más...

És mondjuk, egy 18 éves lány-39 éves férfi? Erről mi a véleményed?

enyém

De figyelj egy 18 éves lány már éppenség felnőttnek számit

18 éves korátol felnőtt az ember

övé

elvileg xd

enyém

Bakker

Te nem vagy még beérve agyilag

övé

Dehogynem, csak néha szoktam hülyéskedni

enyém

Jó én ehlsiszem legyen neked igazad

Bemásoltam a beszélgetést és oda írtam ki írta kinek! Probáltam sietni! Hát ha más megoldás nincs én szolók valahogy a szüleinek.

2013. szept. 20. 19:36
 15/22 A kérdező kommentje:

ugyan már, ne mondd így, ez nem is igaz

számít nekem a véleményed, különben miért kérdezném?

19:38

Azért mert ezért a barátodat simán lecsuknák!

Szűleid engedik is az ilyet széP!

2013. szept. 20. 19:39
 16/22 A kérdező kommentje:

Ez a legfrisebb tovább nem írok!

Hát én 20 éves vagyok és ez olyan mint ha olyan lánynak udvarolnák mint aki még meg sem szülletet!

Mindegy nem fogja fel ép ésszel. Anyira gyerek még.

írtam neki amit tudtam de nem fogja fell.

2013. szept. 20. 19:41
 17/22 anonim ***** válasza:

Csak hogy értelmes válasz is szülessen-.-

Attól, hogy szerelmes a lány a férfiba mitől lesz a férfi pedofil, talán kufircolnak?

De még ha így is lenne akkor is legális és nem pedofil, mert 14éves már tinédzsernek számít. Ha a férfinak csak ilyen korú lányok jönnének be akkor hívhatnánk efebofílnak.

De mondjuk minek is írok én ide tényeket, a köztudatot soha nem igazán érdekelte mi egyes szavak igaz jelentése és tudományos magyarázata...

2013. szept. 20. 19:45
 18/22 A kérdező kommentje:

Hát ö mondta hogy járnak , a srác is szerelmes belé.

Meg hogy hiányzik a 36 évesnek a 14 éves lány XD ez Már pedófilia :D Ez kimaradt

2013. szept. 20. 19:47
 19/22 anonim ***** válasza:
Ítélkeztek...Én láttam már 17 éves lányt 37 éves pasival , szerették egymást ennyi...A szerelem nem korfüggő...
2013. szept. 20. 19:52
 20/22 A kérdező kommentje:

Irigyelem őket.

Ebben az évben 20 évesen egy 15 éves lányal jártam és a szűlei sokkalták! Bár igaz énis minjár rájhatok egy rakás tinire.

2013. szept. 20. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!