Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szerelmes vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés
(nem kamu) Szóval az illetővel egy suliba járok. Én 7.-es,ő 8.-as. Ugye én hastáncolok,ő trombitázik.A városi sportágválasztón (május) találkoztunk,miután felléptem,mondta,hogy szép voltam. Utána átöltöztem,és pontogat gyűjtögettem.Ő a hangszersátornál volt és amint meglátott,integetetthogy oda menjek(de még hogy xD) és trombitázott nekem.Hétfőb a suliba láttam és kiakadtam.Már sokszor szemeztünk,beszélni még nem :D.Azóta bámulom,és ha meglátom,hevesen dobog a szívem. <3 Ennyi. (jah és tegnap rám mosolygott <3) Nos,szerintetek tetszem neki? 12/L (bocsi,hogy hosszú lett)

2013. szept. 20. 19:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mivel kiemelted előre, hogy nem kamu, ezért tudjuk, kamu.
2013. szept. 20. 19:24
 2/11 anonim ***** válasza:
egy biztos, nekem tetszel :)
2013. szept. 20. 19:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésben elírtál valamit... a kérdőjelet. Oda felkiáltó jel kellett volna, ez elég egyértelmű. Még a vele kapcsolatos kérdésben is szivezel XD
2013. szept. 20. 19:35
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi :D 1.! Azért írtqm oda,mert mások már ezt írjákde ne zavarjon -.-amúgy.nem ezért írtam ki,h hülye kommenteket jegyezz meg,hanem hogy tudjam,reménykedjek-e.Amúgy meg nincs ilyen színes fantáziám.
2013. szept. 20. 19:39
 5/11 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy a barátnőm megkérdezte,hogy tetszem-e neki,erre állítólag kirázta a hideg,de tegnap megkopogtatta a vállam,utána rám mosolygott.Akkor ez mi? (nyáron kérdezte tőle,pár napja tudtam meg.
2013. szept. 25. 20:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Ugyan azt tudom mondani, a kérdésben leírtad a választ. Mondjam konkrétabban? IGEN, BAMEEEEG XDDD ennyi :)
2013. szept. 25. 20:42
 7/11 A kérdező kommentje:
Jah igen,köszi :DD És szerinted tetszem neki? Tanácsot kérhetek? Ilyen ügybe nem vagyok jó :/
2013. szept. 25. 20:52
 8/11 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, kérhetsz tanácsot, de sajnos nem tudok adni, nekem sincs nagy tapasztalatom. Szerintem tuti hogy tetszel neki, legalább is dz jött le abból amit írtál. Hogy az ő szemszögéből ez hogy van, azt nem tudhatjuk, de szerintem kb ugyanez!
2013. szept. 26. 20:07
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi!Ma is volt őszi kavalkád és ott is nézett,meg minden *-* :)
2013. szept. 27. 17:20
 10/11 anonim ***** válasza:
dugni akar
2013. okt. 8. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!