Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kit választanátok?
Van két srác akivel a neten ismerkedem,és lényegében a magam módján mindkettőt "szeretem",és szeretném egyikükkel komolyabbra fordítani a dolgot,a baj csak az hogy nem tudok választani,már mindkettőjüket eléggé megismertem,és teljesen más személyiségek.
Szóval az egyikkel nagyon hasonlítunk,mindent meg tudok vele beszélni,sosincs olyan hogy nincs téma,és észre sem veszem hogy 4-5 órát beszéltünk úgy eltelik az idő közben,és azt hiszem vele önmagam tudni adni,már amennyire ez neten lehetséges.
A másik srác viszont lényegében teljesen más személyiség mint én,vele nem beszélek annyit,mivel van több tesója,nem jut annyit a géphez,de mindig nagyon várom hogy beszéljünk,szóval nekem néha kicsit fura ahogy a dolgokat látja,de nagyon tetszik nekem ahogy a dolgokról gondolkodik,és úgy egészben szerintem nagyon jó ember,van saját véleménye mindenről,bár kicsit szűkszavú,de vele magam is jobbnak érzem,de ezt csak vele érzem hogy ilyen is lehetnék,és ez jó..lehet kicsit bonyolult de nem tudtam jobban megfogalmazni
Tudom hogy ilyen netes ismeretségekből gyakran nem lesz semmi,de azért kiváncsi vagyok a véleményetekre:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!