Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzem azt, amit abortusz után kellene?
Figyelt kérdés
Állítólag tönkretesz lelkileg, és nagyon fájdalmas dolog.. Hát én a fájdalomhoz hasonlót sem érzek. Inkább megkönnyebbülést.2013. szept. 19. 14:07
1/11 anonim válasza:
Örülj neki.
Nem sablon szabályok szerint élünk!
2/11 anonim válasza:
Azt ugye tudod hogy meggyilkoltál egy életet?
3/11 anonim válasza:
Mert egy pszichopata vagy, akinek nincsenek emberi érzései.
4/11 anonim válasza:
Mert nem voltál még felkészülve egy babára. És nem tudod milyen következményekkel jár lelkileg a későbbiekben. Majd megtudod, hogy mit tettél, ha lesz egyszer valamikor is gyereked. Nem tudom mi az előzmény és, miért vetetted el, de valamilyen szinten akkor is elítélendő.. főleg, hogy ezt így ki merted írni, valaki évekig vár, hogy teherbe eshessen. Más meg csak úgy eldob egy életet.. felfoghatatlan, hogy milyen igazságtalan az élet..
5/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy gyakorlatilag meggyilkoltam egy embert.. És lassan kezdek aggódni, hogy valami nincs rendben, mert folytatom tovább az életem, és jó kedvem van.. Fura.
2013. szept. 19. 14:12
6/11 A kérdező kommentje:
Borzalmas, de az még borzalmasabb, hogy hogy érzem most magam.
2013. szept. 19. 14:13
7/11 anonim válasza:
nem azonnal jön a hatás.. élvezd a jókedvet
8/11 anonim válasza:
Azért megnézném azokat az embereket, akik lepontoztak. :D
9/11 anonim válasza:
Ne is törődj vele, menj szórakozz, csináltasd fel magad még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!