Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Sok ősz hajszállal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Sok ősz hajszállal rendelkező fiatal srácnak (20-as évek) mennyivel csökken az esélye a csajoknál?

Figyelt kérdés

Nem konkrét százalékra gondoltam, mielőtt még megtalálnak a statisztikusok, vagy nem is tudom kik.

Nem vagyok csúnya, legalább még nem mondták a szemembe, de ez a probléma sajna fennáll, ami kicsit zavaró lehet a csajoknak.

Én már megbarátkoztam ezzel, lehetne valami cuccot kapni erre, de annyira már nem zavar, csak a sok hülye, aki megkérdezi, h te tudtad, h

tele vagy őszhajszállal? - Nem, én nem szoktam tükörbe nézni, csak te látod, s lehet, h csak a mátrix hiteti el veled, s nincs is őszhajszálam.

2013. szept. 18. 22:07
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Remélem a többi csaj is így gondolja, s nem csak itt gyűltek össze (egy kivétellel kb.) az ősz haj kedvelők.

Köszönöm a válaszokat mindenkinek.

2013. szept. 20. 00:34
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

szerintem meg rá fogsz fázni(ezt óvatosságra intve írom nem ellendrukkerként)én már már úgy vagyok vele hogy a gyk-n fordított valóság van pl:a, itt a többségnek a belső a fontos nem a külső meg a pénz...kinn a valóságban is ez van?nem. b, itt a fiúk többsége a jó feneket preferálja a jó mell helyett...odakinn...naná hogy fordítva van c, még sorolhatnám

én kinézem a válaszolókból hogy meg sem értik a kérdést egészen. írogatják hogy szexi az ősz haj a pasikon.ezt én bár valóban hallottam a valóságban is de ilyenkor a csajszik George Clooneyra meg Richard Gere-re gondolnak...javítsatok ki ha tévedek de ők nem 20 évesek.az egyik kezemet tűzbe is tenném hogy a konkrét lány válaszolók még nem is láttak őszülő huszonévest,ami mégcsekélyebbé teszi véleményük megalapozottságát

2013. szept. 20. 16:01
 13/18 A kérdező kommentje:

Na vki cáfolja meg! :D

Engem úgy különösebben nem is érdekel, ez van, tudnék mit tenni, de nem érdekel, én hülye vok, hiszek nekik. :)

2013. szept. 20. 21:20
 14/18 anonim válasza:

Két szót mondok: Szivós Marci!

Aki nem tudná, ő a magyar vízilabda válogatott egyik legkiemelkedőbb játékosa, aki már a húszas évei végén elkezdett őszülni. Kibszott jó pasi, 32 éves, majdnem teljesen ősz, mégis nők ezrei vannak oda érte, köztük pl. én is! ;)

Szerintem is szexi a kicsit őszes haj, még akár egy huszonévesen is, mert valahogy érettséget sugall. És az szexi!

2013. okt. 21. 00:29
 15/18 anonim ***** válasza:

Szivós Marci messze van a majdnem teljesen ősztől.

De ebbe fölösleges belemenni mert ő is egy olyan példa ami semmit sem ér mert lehetne sebhelyesarcú görbelábú púpos akkor is döglenének érte merthát vízilabdasztár

2013. okt. 21. 14:15
 16/18 anonim válasza:

Láttad már Szivós Marcit élőben? Ezek szerint nem... Eléggé őszes a haja, a netes képek csalókák lehetnek. Amúgy meg a kérdező sem írta, hogy teljesen ősz lenne.

És nem, nem azért jó pasi, mert vízilabdázik. Elég sokan kiváló vízilabdázó van az országban/világon, mégsem jön be mindegyik nekem sem, és a többi nőnek sem. ;) Marci szimplán jó, bánom én, hogy pont sportoló...

2013. okt. 22. 16:47
 17/18 A kérdező kommentje:

De azért azt tegyük hozzá, akárhogy is érzed, h sokat dob rajta, h híres/ismert/elismert (válasszon mindenki magának, h mi, vagy lehet, h mind) személyiség, amúgy lehet, h máshogy látná az ember. Én is mondhatom, h Angelina Jolie nem azért tetszik, mert híres..., hanem mert jól néz ki, de sztem a valóságban sokkal jobb csajok is vannak, s a legtöbb férfi lehet, h így is inkább Angelinát választaná, ez vmilyen hülyeség az emberekben, fel se tudják fogni, h csak azért tetszik vki, mert...

Sztem így van. Persze ez nem zárja ki azt se, h más embert is vonzónak találj pl. ősz hajszállal, de sztem is azért vagy elnézőbb vmilyen szinten vele, mert... (nincs kedvem bemásolni még egyszer), s más átlag emberrel kritikusabb lennél te is Utolsó Válaszoló. :D

2013. okt. 22. 20:27
 18/18 anonim válasza:

Nem vagyok tini, hogy a híressége miatt ítéljem helyesnek Marcit, vagy akárkit. Azért példálóztam vele, mert hiába mondanám a Kiss Pistát, őt úgy sem ismeritek.

Értem, amit mondtok egyébként, biztos sokan vannak, akiknek számít az, hogy híres egy adott ember, de én nem tartozok ebbe a kategóriába. Az utcánkban is vagy egy 30 körüli pasi, aki eléggé ősz már, és ő is qrva jó pasi, pedig épp hogy csak 300 ismerőse van a Fb-on.. :D

2013. okt. 23. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!