Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nyomultok valakire, akinek nem kelletek?
biztos akkora adonisz vagy, hogy nem tudnak ellenálni neked a csajok..
még az is lehet, hogy csak beképzeled
különben miért írtad volna ki ezt a gyönyörű kérdést ide?..
Velem ez pont ma történt meg.
Volt egy fiú ismerkedtünk, megkérdeztem mikor találkozunk? Erre egy hülye szöveget beadott, egyből vágtam hogy koptatás. :) Nem is írok mostmár neki, felesleges. Megkönnyítettük egymást.
Igen, csak ezek a kedves adoniszok, miután lekoptattak, hajlandóak meggondolni magukat (egy picipicikét..)
vagy azt gondolják:
~Adonisz-logika~
Neked le kell kopnod, különben nyomulós kis ri**nek foglak tituálni, ellenben én a casanova jogot formálok arra, hogy azt csinálhassak amit akarok veled és úgy álljak hozzád ezentúl is ahogy akarok, nem baj, hogy ezzel felélesztem a reményt szegény ici-pici lelkedben, nem számít, ő a hülye ri***c, aki nem érti meg, hogy én tabu vagyok.
Felvet a lányban néhány talánt? És mi baj lehet belőle nem? Elvégre ha azt mondtam, nem kellesz, akkor nem kellesz, hiába bámullak téged és epekedek néha (de csak néha mert ilyen megesik) utánad, és néha mikor éppen! pont veled jó lenne beszélgetni, csak veled, akkor oda fogok menni, mert akkor kelleni fogsz és kicsit úgy is csinálok majd ennek érdekben, mintha fontos lennél, hátha jelnek veszed..talán még ki is fogom használni ha valami másra kellenél a helyzetet, de ettől függetlenül te ne nyomuljál és ne keressél, és értsed meg, hogy nem akarok tőled semmit! Olyan buták vagytok ti nők, hogy nem fogjátok fel a nemet a bársony kis lelketettel, meg a logikátokkal.
De ahogy én gondolkodom, az kítűnő, jogos és logikus.
"biztos akkora adonisz vagy, hogy nem tudnak ellenálni neked a csajok..
még az is lehet, hogy csak beképzeled
különben miért írtad volna ki ezt a gyönyörű kérdést ide?."
1. Egy szóval nem mondtam, hogy rám vonatkozik a kérdés. De attól még láthatok dolgokat az életben.
2. Lány vagyok.
3. Azért mert valakire nyomulnak, még nem kell, hogy Adonisz legyen, és ahhoz se, hogy ez zavarja. Bőven elég, ha 1 elmebeteg nem hagy békén, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!