Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék még?

Figyelt kérdés
A problémám az, hogy nem szeretném a férfiak figyelmét felkelteni, mert boldog párkapcsolatban élek. Apácákat megszégyenítően konzervatív módon öltözködöm, mégis állandóan rám másznak férfiak. Hiába mondom, hogy van barátom, 8 éve boldog párkapcsolatban élek, nem használ. Nem flörtölök, nem csinálok semmit, nem sminkelem magam, nem is tartom magam szépnek különösebb képen, az alkatom olyan jó húsos (van mit fogni rajta kategória), viszont kicsi cicieim vannak. Nem tudom mit kellene még tennem, hogy ne vegyenek észre a férfiak.
2013. szept. 18. 21:10
 1/3 anonim ***** válasza:
én nem vennélek észre ha ez megnyugtat.
2013. szept. 18. 21:11
 2/3 anonim ***** válasza:
a természetes boldogság a legvonzóbb dolog! ez ellen semmit sem tudsz tenni :)
2013. szept. 18. 21:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Igazából, az a legnagyobb bajom, hogy sokszor meg is rémítenek. A minap is jött mögöttem két férfi és azt ecsetelték milyen "fincsi" a látvány, átmentem az út másik oldalára, erre ők is át jöttek bevágódott az egyik elém és nem bírtam tőle tovább menni, ő meg csak röhögött és obszcén megjegyzéseket tett és nyalogatta a száját én meg megijedtem. Nyílt a társasháznál az ajtó és gyorsan bementem rajta, vártam egy kicsit és csak később mentem tovább. Ezeket, hogy tudnám elkerülni, megelőzni?
2013. szept. 18. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!