Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tovább? Mit tegyek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Mit tegyek. Maradjon meg plátói szerelemnek? Vagy hagyjam?

Figyelt kérdés

Van egy fiú. Történetesen az osztálytársam... Az egész szerelmes történet tavaly márciusában kezdődött és még most is teljesen oda vagyok érte . Nyáron elég sokat találkoztunk ..Rengeteg nagyon szép emléket szerzett.Sokszor volt szó arról hogy komolyabbra is fordulhatna....

Viszont Pár napja "szakított" .. Mert ő fél hogy megint rosszul fog egy kapcsolatból kijönni ..és különben sem lenne jó osztálytárssal kavarni . Majd közölte hogy amúgy sem volt olyan komoly. De talán egy év múlva amikor már nem leszünk osztálytársak .. esetleg megpróbálhatnánk.

Erre még rá van egy másik lány akivel többször is járt, aki 3 x dobta , akinek még utána lányokkal is volt "dolga" .. Most kijelentette hogy nem tudja ezt a srácot elfelejteni , megint szerelmes..

Rengeteg történetet hallottam mind a mai napig róluk ,Szeretném azt hinni hogy egy sem igaz .. De már teljesen meg vagyok kavarodva..

Koncentrálni nálam már luxus, Minden percben ő jár az eszemben akár akarom akár nem .

18/L

2013. szept. 18. 20:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Egy szerelmes tininek hiába mondjuk itt, h hagyja az ilyen hülyét, aki idióta prekoncepciók alapján szakítja meg veled a kapcsolatot.

De lehet h mégse tetszel neki annyira, ki tudja.

2013. szept. 18. 20:43
 2/2 anonim válasza:

Ismerős helyzet valamilyen szinten.Én is jártam egy osztálytársammal 4 hónapig birtam aztán kidobtam.Elején minden jó volt, aztán jöttek a veszekedések stb. Ő nem szerette h mindennap talizunk , nem nagyon foglalkozott velem. Szóval tanultam a "házi nyúlra nem lövünk" esetből..

többet nem követném el ezt a hibát!

2013. szept. 19. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!