Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küldtök páwákról képet? Mi jellemzi őket? Van páwa ismerősötök? Ő miket csinál?
Figyelt kérdés
Minden infó jól jön a páwákról :)2013. szept. 18. 20:20
12/22 anonim válasza:
Az irónia nem erősséged, az tény...
14/22 anonim válasza:
Az én körömben a legtöbben kis éretlen nyominak tartják őket.:) De ez lehet a válaszokból is lejött (legalábbis remélem).
20L
15/22 anonim válasza:
13.-as az nem páwa csak szimplán egy nyomorék :D
16/22 A kérdező kommentje:
Köszi a sok képeket, de a kérdésekre nem válaszoltok :( Írtam fentre is meg kommentbe is . Kíváncsi vagyok.
2013. szept. 18. 20:51
17/22 anonim válasza:
Néha felrepülnek a vármegye házára! :D
18/22 anonim válasza:
Én válaszoltam olvasd el...:D
Kis nyomi!
19/22 viktor123456 válasza:
Értelmes de felszínes srácok. Értelmes, mert tudja, hogy a nőnek ugyanúgy fontos, hogy hogy néz ki a párja. Felszínes, mert csak ez van.
:-)
Amit csinálnak? Kicsijosítják magukat, és várják a csajokat. :-) azok meg jönnek. :-)
20/22 A kérdező kommentje:
Ez érdekes. Privát üzenetet nem kaptam, ha valaki abban írt volna.
2013. szept. 19. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!