Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha kényelmetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha kényelmetlen ha a barátnőmmel alszom?

Figyelt kérdés
Ő az első barátnőm és nagyon szeretem de ha együtt alszunk vagy nem kapok levegőt a hajától vagy elzsibbad a kezem mert ráfekszik vagy akármi más.
2013. szept. 18. 11:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
én lány vagyok, és nem szeretek a párommal aludni. illetve igen, de franciaágyon, ahol kényelmesen elférünk összebújás nélkül is. szeretem a közelségét, de baromi kényelmetlen folyton összegabalyodni, mindig nyomja valamimet, nyáron meg annyira melegít hogy elviselhetetlen. nem ő az első barátom, soha senkivel nem voltam képes erre az összetekeredős alvásra, úgyhogy én megértem a kérdezőt. :D
2013. szept. 18. 12:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele, mint 11es. Ráadásul én általában lerúgom az illetőt az ágyról álmomban, vagy bokán, esetleg sípcsonton rúgom. Volt, mikor 1x pofánvertem véletlenül :S
2013. szept. 18. 13:01
 13/17 anonim ***** válasza:
Attól hogy nem összegabajodva alszotok még nagyon szeretheted. Ezt beszéljétek meg. Mi is nagy àgyon de egymás mellett alszunk. Elalváskor max a kezünk egymásén vagy a kéze a lábamon de az alvás a pihenésről szól.
2013. szept. 18. 13:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Én se alszok "összegabalyodva" a barátnőmmel, nem is tudnék, mert elég forgolódós típus vagyok. De imádok vele aludni, nincs jobb, mint érezni, hogy valaki ott van melletted.
2013. szept. 18. 13:52
 15/17 anonim ***** válasza:
Hajháló, felfújható vendégágy?
2013. szept. 18. 14:42
 16/17 anonim ***** válasza:
én sem szeretek mással aludni összebújva. nem tudod elaludni igy, csak ha nagyon fáradt vagyok. én az ágy egyik szélére elvonulok, ha aludni akarok... :)
2013. szept. 19. 17:24
 17/17 anonim válasza:

Figyelj szokj hozzá!

Am örülj hogy eggyátalán van valakid...

2014. febr. 4. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!