Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem baj, hogyha beteg fétiseim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem baj, hogyha beteg fétiseim vannak, ha?

Figyelt kérdés
Ha nem ragaszkodok hozzájuk, vagyis nem akarom megosztani a partneremmel, meg semmi. :) Szóval megelégszek a normális dolgokkal is, csak úgy vannak ezek a fétiseim. Inkább nem osztom meg mert tényleg nagyon beteg :D Vagy próbáljam meg elfojtani őket, ne is gondoljak rájuk? 18/L (ha számít)

2013. szept. 18. 11:55
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Ritkán hallok ilyet, hogy lánynak fétise van. Nem írod le nekem mik azok? :D

20l

2013. szept. 18. 11:57
 2/25 A kérdező kommentje:
áhh még így ismeretlenül is nagyon durva szerintem. :D nem olyan kis lightos lábfétisre gondolok.. ^^"
2013. szept. 18. 11:58
 3/25 anonim ***** válasza:
47%
Felszínre fognak törni a fétisek. Találkozni fogsz valakivel, akinek hasonló fétisei vannak és ez épp elég lesz ahhoz, hogy az akkori párodat elhagyd. Saját tapasztalat. El lehet fojtani az ilyesmit, de ... korral erősebbek lesznek azon vágyaid, hogy kiéld/megéld ezeket a fétiseket! 31/N
2013. szept. 18. 11:58
 4/25 A kérdező kommentje:
Hm értem, én is valami ilyesmitől tartottam. :S de hát végül is ha tényleg lesz valaki akinek hasonlóak vannak, akkor nem lesz gond, gondolom.:)
2013. szept. 18. 11:59
 5/25 anonim ***** válasza:
a lábfétis sem minden esetben lightos :D Egyre kíváncsibbá teszel :D Így nehéz segíteni, ha azt sem tudom, miről van szó :)
2013. szept. 18. 12:05
 6/25 anonim ***** válasza:
73%
Akkor nem lesz gond, de én például nem vártam ki, hogy találjak, gondoltam nem nagy ügy, ez csak egy kicsiny szeletkéje a személyiségemnek. Így elnyomtam magamban, találtam egy rendes, jóravaló konzervatív férfit, családot alapítottunk, aztán 10 évvel később találkoztam valakivel, akivel ugyanarra kattanunk. Mit gondolsz, mi történt? ...
2013. szept. 18. 12:10
 7/25 anonim ***** válasza:
Álmain nője vagy
2013. szept. 18. 12:12
 8/25 anonim ***** válasza:

Nem baj.

Nekem meg vicces fétisem van:)

f

2013. szept. 18. 12:34
 9/25 anonim ***** válasza:
dehogy baj :D
2013. szept. 18. 12:40
 10/25 A kérdező kommentje:

#6 hát igen, ilyen előfordulhat :/ bár nálam ez a veszély kevésbé áll fent, mert tényleg elég ritka ez a dolog.

a többieknek (is) köszönöm a megnyugtató válaszokat :D ezek szerint nem olyan vészes :)

a privát üzenetekre inkább nem válaszolok mert nem szeretném ha a nevem látszana :D

2013. szept. 18. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!