Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan legyek immúnis a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek immúnis a szerelemre?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék szerelmes lenni, de néha vágyat érzek rá. Mit tegyek? Normális válaszokat légyszíves.

2013. szept. 17. 21:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Lany vagyok..
2013. szept. 17. 23:34
 12/13 anonim válasza:
hát szerintem keress egy elhagyatott szigetet és ott éld az életed hátralévő életed nekem is bevált
2013. szept. 18. 20:53
 13/13 anonim válasza:
Nem tudom, látogatod e még az oldalt, de adok egy jó tanácsot: Ne akarj immunis lenni a szerelemre!! Annál rosszabb nincs. Persze, mikor az embert gyötri a vágy valaki iránt, mert halálosan szereti, és nem lehet az övé, akkor bizonyára ezt kívánja, de gondold át a többi helyzetet is! Mi van akkor, amikor találsz valakit, akiben megvan minden, amire valaha is vágytál, megismered, beléd szeret. És mikor minden tökéletes látszólag, akkor érzed, hogy valami nem stimmel. Nem vagy boldog. És bár kezdetben nem tudod miért, de rövid időn belül rájössz, hogy egyszerűen képtelen vagy a szerelemre, ki tudja miért? Én azt hisze, immunis vagyok a szerelemre, pedig alapvetően nagyon jól megértem az embereket, kifejezetten empatikus alkat vagyok. Nagyon sokszor kellett sokféle szituációba kerülnöm, hogy erre rájöjjek. Nem volt könnyű, elfogadni meg még most sem sikerült teljesen. Szóval, kedves kérdező, gondold át még egyszer, mielőtt ezt kérnéd a sorstól.
2014. szept. 12. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!