Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/20 anonim válasza:
Hízz egy kicsit, na meg gyúrj, és akk nem lessz gond :))
12/20 anonim válasza:
Jól van ez így, nincs baj az alakoddal szerintem.
13/20 anonim válasza:
Nagyon kis vekonyka vagy... foleg a combod.
Kondi elott csinalj mar egy kis tomegnovelest...
Annyira rossz amikor ilyen nyeszletre gyurjak magukat a mai fiuk mert elotte nem szedtek magukra semmit...
Vannak erre mar mindenfele taplalekkiegeszitok - es nem szteroidokra gondoltam. Az a baj hogy valoszinuleg te is xart eszel, mint a tarsadalom nagy resze, koztuk en is. Es egy picit figyelek oda arra hogy mit nyomok le a torkomon maris jobban nezek ki 1 het alatt latvanyosan, mondjuk en no vagyok.
14/20 anonim válasza:
mindig magadnál hordod az asztma inhalátorod? :D
15/20 anonim válasza:
Hm, szexy :)
Termetes farkincát növesztettél :DDD
16/20 anonim válasza:
ne haragudj de nekem nem tetszik :/
L/17
17/20 A kérdező kommentje:
Nem haragszom, köszönöm a véleményt :)
2013. okt. 13. 20:28
18/20 anonim válasza:
Nagyon vékony vagy.
Tényleg felszedhetnél pár kilót, és ne felejts el lábazni.
19/20 anonim válasza:
Szerintem jól nézel ki:) Szexy:)
20/20 anonim válasza:
Ja véletlenül sem a faszodra helyezted a hangsúlyt.. egyértelmű, hogy csak a privátokat várod, a nyeszlett testeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!