Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lányként ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lányként ez a kezdeményezésnek jó módja?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy régebben tetszettem a fiúnak, de akkor volt valakim. Most már nincs és felkeltette az érdeklődésem, nagyon jó fejnek tűnik, de sajnos nem szoktunk összefutni. Ráírni nem szeretnék, nem tudom hogy kezdjem és amúgy se vagyok az a kezdeményező típus. De sajnos ő se lép, pedig nagyon szeretném. Az jó ötlet lenne, hogy ha van facebook-on egy esemény, ahova meghívom. Akkor látná, hogy érdeklődöm iránta, szerintem mégse olyan letámadás szerű. (Tudom, ne facebook-on éljem az életem, nem is teszem, de mint írtam, csak úgy hétköznap szinte sose találkozunk)

2013. szept. 16. 23:06
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és ha szerintetek ez nem jó, akkor mit csináljak?
2013. szept. 16. 23:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Én személyesen becsöngetnék hozzá és elhívnám az eseményre. Nem tudom, lehet, engem neveltek furán.
2013. szept. 16. 23:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

nemtudom ha engem mehívna egy lány egy eseményre úgy x-elném a p*csába mert nem érdekel

szal ez nem jó

2013. szept. 16. 23:08
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha már ennyire facebook, akkor írj neki, mintha a b.nődnek akarnál írni aztán írd meg, hogy bocsi rossz helyre.

Utána meg kérdezd meg, hogy van-e kedve dumálni, ha már így "találkoztatok" (elég hülye kifejezés erre, de nem tudok jobbat :)).

2013. szept. 16. 23:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Sok itt a tapló... ha bejönne a lány örülnék és elgondolkodnék h vajon mit akarhat. De azert ennel valami utosebb is belefer.
2013. szept. 16. 23:11
 6/8 A kérdező kommentje:

Milyen ütősebb? :D

Mondom, hogy nem fogok hozzá becsöngetni... fél éve találkoztunk egyszer közös ismerősök révén, akkor tudom, hogy tetszettem neki, elmondta, de akkor barátom volt és ezt közöltem vele, azóta nem keresett. Csak úgy nem fogok hozzá beállítani... csak valahogy fel szeretném venni vele a kapcsolatot és nem tudom hogyan.

2013. szept. 16. 23:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyik eddig felvetett opció sem jó. Az eseményre az emberek csak beszervezni szokták az ismerőseiket..

Lájkold valamelyik fényképét. Valami olyat, amin jól néz ki. Ha egy csöpp esze van, veszi a lapot :)

2013. szept. 16. 23:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Vagy vegyél fel egy olyan pólót, amire rá van írva hogy "Megcsaltak" és sétálj el az ablaka alatt, vagy az orra előtt...És mosolyogj rá. Le kell hogy essen neki, hogy mi az ábra.
2013. szept. 17. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!