Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lányként ez a kezdeményezésnek jó módja?
nemtudom ha engem mehívna egy lány egy eseményre úgy x-elném a p*csába mert nem érdekel
szal ez nem jó
Ha már ennyire facebook, akkor írj neki, mintha a b.nődnek akarnál írni aztán írd meg, hogy bocsi rossz helyre.
Utána meg kérdezd meg, hogy van-e kedve dumálni, ha már így "találkoztatok" (elég hülye kifejezés erre, de nem tudok jobbat :)).
Milyen ütősebb? :D
Mondom, hogy nem fogok hozzá becsöngetni... fél éve találkoztunk egyszer közös ismerősök révén, akkor tudom, hogy tetszettem neki, elmondta, de akkor barátom volt és ezt közöltem vele, azóta nem keresett. Csak úgy nem fogok hozzá beállítani... csak valahogy fel szeretném venni vele a kapcsolatot és nem tudom hogyan.
Egyik eddig felvetett opció sem jó. Az eseményre az emberek csak beszervezni szokták az ismerőseiket..
Lájkold valamelyik fényképét. Valami olyat, amin jól néz ki. Ha egy csöpp esze van, veszi a lapot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!