Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy az életnek nincs értelme szerelem nélkül?
Azért gondolom így, mert az én életem sajátkezűleg kijelölt elsődleges célja sem a megállapodás, és azt sem hinném, hogy a társadalomnak ne lenne szüksége a kispolgári meghúzódásnál magasztosabb révbe érni kívánó egyéneire (mi sem kézenfekvőbb példa erre a tudománynál, nem tartanánk sehol, ha senki szenvedélye nem lett volna korábban). Ettől persze még igaz marad, hogy egy egészséges ember igényli a szeretetet, a megbecsülést és a szexet, de egyrészt egyesek képesek ezekhez más módon jutni (barátok és egyéjszakás kalandok kombójának segítségével), másrészt én arra a kérdésre válaszoltam, hogy a szerelem adja-e az értelmet, és ez ebben a formában továbbra is böhömnagy NEM nálam.
2. kommentelő voltam.
Igaz! De szerelemmel és társsal sincs neki! :D
Meghalsz, aztán a tested csak elrohad, a lelkeddel meg nem tudni mi lesz... a végeredmény ugyanaz!
Amúgy talán a fajfenntartást lehet mondani az élet értelmének, ahhoz meg nem kell feltétlenül társ se meg szerelem se, ezek csak segítő körülmények! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!