Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti képesek lennétek összejönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti képesek lennétek összejönni egy olyannal, akinek köztudottan van vkije?

Figyelt kérdés
Mit éreznétek, ha sikerülne? És mit tennétek, amivel bizonyíthatjátok, hogy jobbak vagytok a másiknál?

2013. szept. 16. 18:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Én már átéltem, és hiába mondom, hogy az illető egy gerinctelen féreg, meg hogy szánalom a javából, az illetőnek nincs lelkiismeret-furdalása, ráadásul boldogabb is, mint én.

Az élet nem egy tündérmese, hogy a "gonosz" bűnhődik, a jó meg megkapja méltó jutalmát.

Épp ezért tartom jobbnak a rossz oldalon lenni, kár hogy nekem ez nem megy.

Csak jobb érzés más elől elhappolni vkit, mint elveszíteni azt akit szerettél, azért, mert más elhappolta.

2013. szept. 16. 18:45
 12/17 anonim ***** válasza:
Soha!
2013. szept. 16. 18:53
 13/17 ManderleyRe ***** válasza:
Nem, ilyenkor az a sok ribizli jut eszembe, akik a barátomat akarják elvenni. Elég gerinctelennek kell lenni ahhoz, hogy megtedd.
2013. szept. 16. 19:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem rossz volt a kapcsolatom és jött egy helyes fiú szerintem ő részéről is csúnya dolog volt nem még nekem..
2013. szept. 16. 21:42
 15/17 anonim ***** válasza:

Csak akkor tudsz összejönni egy párkapcsolatban levő emberrel, ha az ő kapcsolata valamiért nem működik rendesen (vagy ribizli/hűtlen szemétláda), mert egy harmonikus kapcsolatban nincs hely harmadik embernek.

Ezzel együtt nem, nem jönnék össze ilyen emberrel. Gerinctelen dolognak tartom, és persze nem tudni, hogy miért akar kavarni velem egy egyébként kapcsolatban levő nő (mert ha pl. ribizli, akkor simán ott van, hogy velem is meg fogja tenni).

Nem bizonygatnék semmit. Ha többet akar barátságnál, zárja le a másik kapcsolatát és meglátjuk.

2013. szept. 16. 21:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. szept. 16. 21:49
 17/17 JohniDaren ***** válasza:

Nem vagyok büszke rá, de csináltam ilyet egyszer.

Nagyon rossz vége lett.

2013. szept. 17. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!