Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti képesek lennétek összejönni egy olyannal, akinek köztudottan van vkije?
Én már átéltem, és hiába mondom, hogy az illető egy gerinctelen féreg, meg hogy szánalom a javából, az illetőnek nincs lelkiismeret-furdalása, ráadásul boldogabb is, mint én.
Az élet nem egy tündérmese, hogy a "gonosz" bűnhődik, a jó meg megkapja méltó jutalmát.
Épp ezért tartom jobbnak a rossz oldalon lenni, kár hogy nekem ez nem megy.
Csak jobb érzés más elől elhappolni vkit, mint elveszíteni azt akit szerettél, azért, mert más elhappolta.
Csak akkor tudsz összejönni egy párkapcsolatban levő emberrel, ha az ő kapcsolata valamiért nem működik rendesen (vagy ribizli/hűtlen szemétláda), mert egy harmonikus kapcsolatban nincs hely harmadik embernek.
Ezzel együtt nem, nem jönnék össze ilyen emberrel. Gerinctelen dolognak tartom, és persze nem tudni, hogy miért akar kavarni velem egy egyébként kapcsolatban levő nő (mert ha pl. ribizli, akkor simán ott van, hogy velem is meg fogja tenni).
Nem bizonygatnék semmit. Ha többet akar barátságnál, zárja le a másik kapcsolatát és meglátjuk.
Nem vagyok büszke rá, de csináltam ilyet egyszer.
Nagyon rossz vége lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!