Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom, h ezt nem lehet finoman közölni egy csajjal?
Olyan csajjal beszéltem, akinek olyan pelyhes volt az álla, mint nekem tizenéves koromban, bár neki jobban sztem.
Azt csak nem mondhatom neki, h borotválkozzál már meg, s igazából engem nem is érdekel, nem akarom én mondani, de ha vlen ez előfordul vmi közeli barát barátnővel, akkor azért csak szólni kellene neki, nem?
Szerintem meg nem kell neki szólni, főleg, ha nem a csajod. Az ő dolga. Te se örülnél, ha valaki megtalálna azzal, h túl plöttyedt az izomzatod, csúnyák a fogaid, kancsal vagy, van egy kopasz folt a fejeden hátul, stb.
Ha belegondolok, az is nagyon bántana, ha valaki bedobna egy ilyen kedveskedő levélkét a postaládámba, h mittomén, menjek már el a fodrászhoz, mert ronda a hajam.
Szerintem semmi közünk más külsejéhez.
Mindenképpen közölni akarod vele, amit már
úgyis tud? Nekem is olyan az állam mert beteg vagyok és küzdök ellene rendesen de mindig van 2-3 olyan nap, amikor nem tudom még kiszedni mert túl kicsik még a szőrszálak de már túl nagyok ahhoz, hogy ne látszódjanak.
Amúgy én nem említeném meg neki. Magamból kiindulva már így is elég gátlásos vagyok az arcszőrzetem miatt, bele pusztulnék ha bárki megemlítené, hogy borotválkozzak.
23L
Azoktól a csajoktól bocsi, akiknek ilyen, én nyuszi vagyok ahhoz, h valakinek a szemébe mondjam ezt, de ez olyan sztem, mintha valakinek lenn van a slicce, de nem szól neki senki, hagy röhögjön rajta az egész város, pedig így megúszná egy emberrel, igaz kellemetlen lenne kettejüknek, de nem az egész város röhögne rajta, csak lenne egy kínos ppár perc, de még lehet, h annyi se, ha elég jóban vannak röhögnek egyet rajta, bár röhögés esetünkben biztos nem lenne.
Akiknek ilyen, azok miért nem akarnak tenni ellene? Mindent szőrtelenítek a csajok magukon, ezt olyan nehéz lenne, vagy mi? (bocsi a kis bunkózásért). Engem érdekelne, főleg, ha olyan dolog, ami ellen nagyon egyszerű tenni.
11-es: utolsó mondatom ezelőtt, te viszont olyan dolgokat írsz, aminek a megoldása már bonyolultabb, az úgy más.
13-as: nagyon sajnálom a dolgot, de legalább teszel ellene, ő látszólag nem. Itt most nem azon van a hangsúly, h én most szólok-e neki, mert annyira úgyse ismerem, bár jobb lenne, ha én szólnék neki, mint a későbbi barátja, akivel emiatt összebalhéznak pl.
A hangsúly azon van tehát, h ha hozzám közelebb álló személy lenne így ezzel, akkor úgy érezném jól magam, ha szólnék neki (slicces eset fentebb).
Nincs erre valami jó módszer egyébként, h ezt kezeljék, ha hormonzavar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!