Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok akik most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok akik most is épp szerelmesek?

Figyelt kérdés

Mindenkinek sok boldogságot kívánok és hosszú boldog párkapcsolatot:)

Akinek pedig még nem teljesült be annak sok sikert,én szurkolok nektek csak ne adjátok fel:)

Tudom,hogy csúnya dolog de itt vagytok a legtöbben szóval,aki ért a levendulához az ránézne a kérdésemre?

(link lent)

Előre köszönöm a hasznos válaszokat(meg a pár trollkodást is ha nem viszitek túlzásba:))

És mindenkinek további szép napot:)

2013. szept. 14. 17:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Már kettő honapja vetettem véget annak a nagy kapcsolatnak. Kifogtam egy sunyi hazudos hálátlan csajt... még mindig szeretem, de haladnom kell tovább. Jó hosszú és szomorú sztori :')

Amugy te tenyleg nagyon rendes vagy és már csak azért is megkérdeztem a mutert gugli helyett és azt mondja, hogy télen sem fagy ki és hogy nem tudja beszerezni :-D

2013. szept. 14. 20:02
 22/24 anonim ***** válasza:
Már sok éve szerelmes vagyok valakibe aki távol él tőlem, de még mindig tartjuk a kapcsolatot. Mivel fiatalabb nálam sosem mentem nagyon utána. Azóta mindkettőnknek van kapcsolata. De a múltkor megint rám írt, és azóta teljesen ki vagyok készülve. Már évek óta válni akarok, de a férjem a gyerek miatt hallani sem akar róla. Most nem tudom, szedjem-e össze magam, tegyem rendbe az életemet és reméljem még hogy összesodor bennünket az élet....nem tudom elfelejteni. :-(
2013. szept. 14. 21:25
 23/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Nagyon sajnálom,hogy pont egy ilyen lányt fogtál ki,de te jobbat érdemelsz nála:)

Remélem sikerül hamar túltenni magad rajta és hogy találkozol majd egy olyan lánnyal aki ugyanúgy fog téged szeretni ahogy te őt:)

Kedves utolsó:)

Sajnálom,hogy ilyen helyzetbe kerültél:((

Mivel a te életed így neked kell róla döntened én nem adhatok tanácsot,de sok erőt és kitartást kívánok neked:)

Szurkolok,hogy sikerüljön rendbe hozni az életed és váljon valóra minden álmod:)

2013. szept. 14. 22:46
 24/24 anonim ***** válasza:
Köszönöm. Én is sok boldogságot kívánok neked is és mindenkinek. Boldogságot és türelmet és bölcsességet ahhoz hogy elfogadjuk ami van.
2013. szept. 15. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!