Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan ciki! Nektek is feltünési viszketekségetek van ha a közelben van az a személy akit kedveltek?
Tinédzser lány vagy? Én olyan viccesnek tartom, amikor már felnőtt fejjel látom a lánykákat, hogy majd megvesznek egy fiúért, aki mellettük/ közelükbe áll, a srác meg észre sem veszi. :D
Külső szemlélőként azt mondanám, hogy igen, sokan vannak így vele.
Bocsi ha mellélőttem a korodnak és a nemednek. :)
Van hogy èn is pirulgatok magamnak, de néha rám tör ez a feltünõsködés.
Amugy pont azért ciki mert már felnôtt vagyok 23l
Érdekes, pont mostanában figyeltem meg, hogy haverommal sétáltunk erre jött pár kiscsaj és, ahogy közeledtek úgy kezdtek el hirtelen hangosan nevetgélni, tényleg olyan volt, mintha szándékosan csinálnák a show-t úgymond, hogy nézzék már meg őket. Bár lehet csak véletlen volt, nem vagyok egy álompasi, se haverom. :D
Én meg fiúként egyébként pont fordítva vagyok, ha jön egy nekem tetsző lány még ránézni sem igazán merek, meg a levegővétel sem könnyű és tökre frusztrált, feszült, nyugtalan leszek, szinte igyekszem észre sem venni, de közben mégis legszívesebben odamennék a lányhoz és jól megcsókolnam meg magamhoz húznám. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!