Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most már teljesen normális hogy valaki 13-14 évesen nem szűz?
2 éve szerelmes voltam egy fiúba aki 14 évesen lefeküdt valakivel. Én ilyenkor teljesen fel voltam háborodva. (ilyenkor voltam 12 éves)
Most meg már én is 14 éves vagyok és csak olvasgatom meg hallom hogy már milyen korán elvesztik.
Beszélgettem az egyik osztálytársammal és azt mondta hogy most jár egy 17 éves fiúval, de még soha se látta élőbbe mert távkapcsolat. Megbeszélték hogy valaki elmegy a másikhoz aludni és le fögnak feküdni. De az osztálytársam nem is szerelmes belé. Akkor ennek meg mi értelme van?
Évfolyamtársaim közül már egy csomó mindenki nem szűz. Hova süllyed még ez a világ?
De ha már annyira szexelni akarnának végezhetnének önkielégítést mint én :D
Nekem még soha sem volt pasim 14 éves létemre, de már nagyon szeretnék :) De én biztos nem fogok már egyből lefeküdni vele, ha lesz. Meg én annak fogom odaadni a szüzességem akit szeretek. 14/L
Azon gondolkoztál-e, hogy a szexfilmeket miért sorolják be a "18 éven felülieknek" (felnőtt film) kategóriába?
Mert a szex felnőtteknek való, nem gyerekeknek. (nézni is, nemhogy csinálni)
Autót sem vezethetsz 14 évesen, mert egy gyereknek még nincs kialakulva a felelősségérzete. Gondolkodj el rajta...
Ja,de te meg önkielégítést végzel,te sem vagy normális...
Ahogy 11-es írta,hogy a felnőtt filmek 18˘éven felülieknek szól,ebből arra következtettem hogy mivel önkielégülsz,nézel ilyen filmeket,ami szintén bűn,szal' te is bűnbe estél.
Szerintem nem az a gáz, hogy már nem szüzek 14 évesen, hanem az, hogy divatból csinálják. Nem kell általánosítani van, aki már elég érett hozzá ilyen korban. Az viszont tiszteletre méltó, hogy te megvárnád, amíg kiismered a srácot.:) Én 14 évesen veszítettem el egy 21 éves sráccal, akivel még mai napig együtt vagyunk. 8 hónapot várt rám. Nem bántam meg, védekeztünk és ő nagyon figyelmes volt. Tehát nem kell általánosítani, mert a kivétel erősíti a szabályt.:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!