Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Undorító, ha nagyon fehér a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorító, ha nagyon fehér a bőröm és nagyon sok anyajegyem van?

Figyelt kérdés
Lány vagyok
2013. szept. 14. 07:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem is jobban tetszenek a fehérebb bőrű lányok, szóval nyugi!:)
2013. szept. 14. 11:54
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. szept. 14. 11:57
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem,sőt.

Én inkább a fehérebb bőrű lányokat szeretem,mint a "pirított rib..ncokat".

Én is elég fehér vagyok amúgy.

2013. szept. 14. 13:07
 14/18 A kérdező kommentje:
Az jó :)
2013. szept. 14. 13:08
 15/18 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban, nekem is tele van az arcom, nem kiállóak, meg semmi, de én sem szeretem őket. A bőröm is fehér, bár nyáron kicsit megkapott a nap, de közel sem lettem kreol.
2013. szept. 15. 14:44
 16/18 A kérdező kommentje:
Nekem az a gáz, hogy az arcomon is van olyan anyajegy, ami kidudorodik, ráadásul a területe is elég nagy :S Meg amúgy a testemen is van pár olyan, ami nagy és kidudorodik..:/
2013. szept. 15. 15:55
 17/18 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Az arcomon nekem csak egy van, ami kidudorodik, de nem csúnya. A testemen viszont sok ilyen van, volt már, amit le is kellett szedetni és még lenne is pár, de félek, mert akkor nagyon megszenvedtem, ugyanis elég rossz helyen volt, így nem merem elhatározni magamat újból.
2013. szept. 15. 16:50
 18/18 A kérdező kommentje:
én is gondolkodtam már azon, hogy leszedetem, amik ilyen kidudorodóak, de a szüleim nem engedik...pedig szerintem jobb lenne, ha levennék, mert pont a hónaljamon van egy nagyon nagy, az kb. fél centire ki is dudorodik és hát sokszor bele is kaptam már a borotvával :S bár a bőrgyógyász azt mondta, nincs semmi baja, azért mégis nyugodtabb lennék, ha nem lenne ott...
2013. szept. 15. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!