Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek az ilyen kaliberű lányokról?
Figyelt kérdés
Alacsony, izmos combú, izmos, kerek popsijú, lapos hasú, kis mellű lányok barna hajjal, zöld szemmel. Ha elképzelitek, elsőre tetszetős, vagy nem annyira? Ők is lehetnek dögösek, vagy csak a magas, vékony, nagy mellű, kék szemű, szőke hajú lányok?2013. szept. 13. 22:37
12/25 anonim válasza:
Engem sokkal jobban fel tudnak izgatni az ilyen lányok mint a magas,szőke stb cicababák...
..kivéve ha nincs valami feltűnő rossztulajdonságuk amiről itt szó sem esik.
17/F
13/25 anonim válasza:
hogy itt minden mennyire másképp müködik mint a való életben:)))
15/25 anonim válasza:
Azt, hogy
1. kép nélkül ezek csak szép szavak
2. nem beszélgettünk
17/25 anonim válasza:
Szerintem nincs velük baj.
Különben meg sokan inkább az alacsony lányokat szeretik.
18/25 anonim válasza:
szerintem minden rendben van nagyon szexi ahogy így elképzelem, sőt még a szemed is elég ritka mert a föld népességének 2%-nak van csak zöld szeme. szóval ritka is vagy
20/25 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!