Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak! Titeket zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Titeket zavar az ilyesmi?

Figyelt kérdés

Titeket zavar az ha egy lány nem szeret kérkedni a külsejével. Ha mondjuk szép és csinos lány/nő, de inkább visszafogottabb és nem hivalkodó. Mert engem azért szóltak már meg többen is mert nem rakok ki pózolós képeket a közösségi oldalra, csak néhány profilképet. Az unokahúgaim is folyton ezzel nyaggatnak, és olyan lenézően bánnak velem, mintha én csúnya lennék és ezért nem reklámoznám magam agyba-főbe ezeken az oldalakon, mint ahogy ők csinálják. Ráadásul férfi ismerőseim is jelezték már ezt.

Miért tetszik nektek egy lány jobban, ha ilyen önimádó?

Én azt gondolnám, hogy egy olyan lány, aki szép, de visszafogottabb, az sokkal titokzatosabb is nektek és több felfedezni való van benne.

2013. szept. 13. 21:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez inkább előny hogy nem egy tizenéves pózolós nőstény donald kacsa aki csücsörítős pózolós képek százait teszi fel fészbúkra.
2013. szept. 13. 21:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Vegre 1 normalis lany nem sok van beloluk enutalom ha valaki mutogatja magat...
2013. szept. 13. 21:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj :) inkább pozitív
2013. szept. 13. 21:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Teljesen jól gondolod. Aki kirak magáról pár száz pózolós képet, azt én plázacicának tartom.. még ha nem is néz ki úgy.

Egy lány adjon magára, legyen csinos, de ne kirívó, grvás. 25/f

5/8 anonim ***** válasza:
Igazad van, maradj ilyen!!
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem,sőt.
2013. szept. 13. 21:29
 7/8 anonim ***** válasza:
a leírásod alapján ne foglalkozz velük nehogy már mások mondják meg mit csinálj mi a jó neked, ne mások elvárásai alapján élj :) hidd el én büszke lennék rád :) és pasiként régen csak feszegetős félmeztelen képet raktam ki és hát nem is nagyon tetszett mindenkinek, sokan nagyképűnek hittek meg amióta rendes normális szerény képeim vannak könnyebb ismerkedni is :)
2013. szept. 13. 21:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Szarom le. Ha nem szeret kérkedni, ne kérkedjen.
2013. szept. 14. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!