Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Titeket zavar az ilyesmi?
Titeket zavar az ha egy lány nem szeret kérkedni a külsejével. Ha mondjuk szép és csinos lány/nő, de inkább visszafogottabb és nem hivalkodó. Mert engem azért szóltak már meg többen is mert nem rakok ki pózolós képeket a közösségi oldalra, csak néhány profilképet. Az unokahúgaim is folyton ezzel nyaggatnak, és olyan lenézően bánnak velem, mintha én csúnya lennék és ezért nem reklámoznám magam agyba-főbe ezeken az oldalakon, mint ahogy ők csinálják. Ráadásul férfi ismerőseim is jelezték már ezt.
Miért tetszik nektek egy lány jobban, ha ilyen önimádó?
Én azt gondolnám, hogy egy olyan lány, aki szép, de visszafogottabb, az sokkal titokzatosabb is nektek és több felfedezni való van benne.
Teljesen jól gondolod. Aki kirak magáról pár száz pózolós képet, azt én plázacicának tartom.. még ha nem is néz ki úgy.
Egy lány adjon magára, legyen csinos, de ne kirívó, grvás. 25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!