Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? (többi lent (: )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (többi lent (: )

Figyelt kérdés

Van egy fiú az osztályomban,akinek tetszek. Azt mondta kedves okos és értelmes lány vagyok. Facebookon meg megírta,hogy nagyon tetszik neki a hajam és az arcom. Nekem is kicsit bejön, de pont most szeret,amikor nekem csak egy kicsit tetszik, pedig 3 éve szerelmes voltam belé. Na ez nem lényeges, inkább az,hogy neki fél évente eddig mindig más tetszett...most szerintem még kicsik vagyunk a szerelemhez és a járáshoz, 8. osztályos koromig várni szeretnék,de az lenne a nagy kérdés,hogy tudna-e rám várni?? Nagyon bután járt eddig a barátnőivel és én azt nem is mondanám igazán járásnak,mert csak facebookon beszéltek és úgy nem meg semmi,és nem túlzok! Mit csináljak? Tud rám várni? Még nem kért meg,hogy járjak vele...de valószínüleg nem vár meg és ez nagyon zavar :( Mit csináljak?

12/L

2013. szept. 13. 20:40
 1/2 anonim ***** válasza:

A te korodban a fiúk igazán még nem éreznek szerelmet, csak elgondolkodnak, hogy "akkor ki is tetszen nekem", mert persze az "baromi nagy gáz ha senki".

Te amúgy pont az alsó határán vagy annak a mikor már elég időős vagy egy normális kapcsolatot.

Ha rám hallgatsz még vársz egy-két évet, és nem hagyod hogy az első kapcsolatod egy fiúval olyan legyen, hogy "úúúúúúúúúú, de menő mi most járunk" aztán vesz neked pár csokit és kész.

F/15

2013. szept. 13. 21:56
 2/2 A kérdező kommentje:

Ja én sem erre gondoltam,de ő ilyeneket csinál...:/

Köszi a választ! :)

2013. szept. 13. 22:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!