Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg kérdés! Miért jó ha valaki (hetero) regisztrál egy meleg ismerkedő oldalra és lementi a képeit?
Egy valóban heterónak eszébe nem jut még csak poénból sem meleg társkereső oldalra felmenni. Az, amelyik meg lementi a képeket, az otthon arra veri a farkát. Ha meg zsarolni akar, akkor meg csak fel akarja hívni a figyelmet magára, hogy faszt akar a seggébe...
De igen, nyíltan kell melegnek lenni és nincs mivel zsarolni! :D
Vannak ilyenek , sajnos :/ Amúgy , a biszex urak között vannak ők, a nem is tudom minek nevezzem alakok.. de , teljesen hetero nem lehet....
Hagyjad rá, majd lehiggad, ha nem akkor meg jelenteni kell az adminisztrátornak hogy kamus, meg hogy zaklat aztán kész..
Megoldás nincs erre, esetleg kinyomozni hogy ki ő, hol lakik stb. aztán elvitetni a fehér köpenyesekkel..
19/F
nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat
és jogosak a felvetések
Én csak sajnálni tudom az ilyeneket, mert olyan kegyetlenül sz@r lehet a saját életük, hogy ilyen piti, bunkó dolgok teszik őket boldoggá.
Ettől függetlenül nyilván gerinctelen, és gyáva dolog, arról nem is beszélve, hogy úgysem tudnának arra a kérdésre érdemlegesen más választ adni, hogy mégis honnan jutottak hozzá a képekhez.
Mert hát ugye aki heteró, az mit csinál meleg oldalon?
Sokan vannak olyanok, akik bi, vagy homoszexuálisak, de nem bírják elfogadni, ezért ezt gyűlölettel, aljassággal, bunkósággal, és hasonló pitiáner dolgokkal próbálják elfojtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!