Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a jó abban a csajoknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó abban a csajoknak, hogy ahelyett, hogy megmondanák mégsem akarnak találkozni, nem veszik fel a telefont, és nem válaszolnak az üzenetekre?

Figyelt kérdés
2013. szept. 12. 19:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Talán az, hogy így a gyávaságuk mögé bújnak.

Velem ugyanezt egy 35 éves (elvileg) férfi csinálta annó 5 randi után, de 4 nap alatt kicsikartam (napi 1 db sms-t küldtem, hogy mi van vele és 1-szer próbáltam naponta hívni, de nem vette fel) tőle egy e-mailt, hogy nem alakult ki benne olyan érzelem, mint szerette volna stb.... De mondjuk erre 4 nap "csend" alatt magamtól is rájöttem, csak gondoltam teszek róla, hogy ne a gerinctelen megoldást válassza. 31N

2013. szept. 14. 21:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Leginkább taplóságból és natív rosszindulatból teszik ezt, gondolván "úgyis akad szebb-jobb pasi". A legtöbb csajnak csak egónövelésre kell az, hogy a pasas keresse és üzengessen neki. Elég gerinctelen,undorító szokás,de nem lep meg különösebben.
2013. szept. 14. 23:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Én meg nem értettem, hogy miért nem képes valaki érteni a szóból a pasi. A szitu: randi utan nem kerestem, ő írt. Válaszoltam, szépen megfogalmazva, miért nem illünk össze. Kérdezett párat, én válaszoltam egy ideig, aztán meguntam, nem írtam. Pár hónapra rá megint írt, hogy alakulnak a dolgaim, neki van valaki, de nem az igazi. Megint válaszoltam, hogy miért nem akarok ebbe belemenni, megint írt és megint vádaskodott, megint leraztam, újra keresett.

Valakivel beszeltem erről, azt mondta, hogy egyesek szerint a nő, ha nemet mond, igazából igent gondol.

Na erre döntöttem ugy, hogy soha többé nem válaszolok és letiltom.

2013. szept. 28. 02:54
 14/14 anonim ***** válasza:
az előző voltam, légyszi a pasi szó köré tegyetek már zárójelet gondolatban. Koszi :)
2013. szept. 28. 02:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!