Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hordtok magatokkal óvszert?
Figyelt kérdés
Ha igen,hol? Tárcában? Táskában? Volt már olyan,hogy valakitek észrevette tudtotokkal?
Nemet és kort írjatok légyszi.
17F
2009. nov. 3. 19:52
11/17 anonim válasza:
Nem szoktam, mivel nincs kapcsolatom.
17/f
12/17 anonim válasza:
nálam tárcában kettő...és...nem.nem szakadt ki egy-sem.pedig volt olyan,hogy sokáig használatlan volt,de aztán életet mentett:D(vagyis vett el..na mindegy:D:D) de hordj magaddal..egy buliban nem tudhatod mondjuk. ja és igen.egyszer anyám kipakolta.de elég nyitott.visszatette:D:D 16/F
13/17 anonim válasza:
Mekgájver XDXDX rofl XDXD
nekem is van párom,nem kell óvszer,ugysem lépek félre.
14/17 anonim válasza:
hordani nem hordok magammal,szobámban fellelhető
tabit szedek,fix kapcsolatom van
22/L
15/17 anonim válasza:
Nem hordok magammal mivel leszoktam a szexről már 7 éve.
25/L
16/17 anonim válasza:
Nem hordok. Minek? Nem k*félek váratlanul. 26/L
17/17 anonim válasza:
Nem, barátnőmnél van, szobában. 17F
Ezt a választ te írtad.
Ez a válasz 81%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:24
Omajgad, ezt, hogy lehet lepontozni?XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!