Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megismerkednél valakivel innen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkednél valakivel innen?

Figyelt kérdés

Van valaki akivel szivesen megismerkednél?

Akár egy névtelen válaszolónak/kérdezőnek annyira megfogott a válasza/kérdése, hogy szivesen megismerkednél vele. Vagy akár egy olyan válaszolóval/kérdezővel aki használja a felhasználó nevét.

2013. szept. 11. 20:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Igen,csak sajnos általában mindig ott van 1-1 kis bökkenő.

Bár,ha megismernék itt egy normális lányt,akkor nem zavarna kicsit sem,hogy itt ismertem meg.

2013. szept. 11. 20:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem ismerkedek senkivel itt sem,nincs értelme.
2013. szept. 11. 21:06
 13/15 anonim ***** válasza:
én sok emberrel beszélgettem/ismerkedtem már itt... ez eddig oké is csak előfordult már olyan hogy én csak egy barátot akartam akivel néha napján beszélgetünk, de a másik fél viszont valami komolyabb kapcsolatra vágyott....
2013. szept. 11. 21:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Persze, bár nincs konkrét személy akire most ezt tudnám mondani. De ismertem már meg itt néhány embert, olyat is akivel azóta is jóban vagyunk, szinte minden héten beszélünk.
2013. szept. 12. 09:48
 15/15 Nirata ***** válasza:

Igen sikerült már. Van kb 2-3 ember akivel elég gyakran beszélek facen, és nagyon kedvelem őket.

(:

2013. szept. 12. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!