Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szép vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szép vagyok?

Figyelt kérdés
[link]
2013. szept. 10. 18:24
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Nem éppen a legszebb. bocs, ez az én véleményem.
2013. szept. 10. 18:37
 12/28 anonim ***** válasza:

átlagos de legalább nem flegma pícsa fejed van xd

mindenesetre csinálj vmi azzal a szemöldökkel mert akkora mint az enyém :D nekem elég sűrű van

F20

2013. szept. 10. 18:56
 13/28 Tibohr ***** válasza:
Szerintem menj el egy fogtechnikushoz a közel jövőben vagy mosd meg a fogadat! :)
2013. szept. 10. 19:07
 14/28 anonim ***** válasza:
Előnytelen a kép, de egyébként átlagos lánynak tűnsz.
2013. szept. 10. 19:52
 15/28 anonim ***** válasza:
83%

Nem vagy kifejezetten csúnya. Inkább kifejezetten igénytelen.

Nem kell pláza cicákat megszégyenítő mennyiségű smink vagy ilyesmi, de:

Szemöldököd szedd vékonyabbra. Hajad mosd gyakrabban, ne hagyd így bezsírosodni, és ne göndörítsd így, mert neked nem áll jól. Színe az jó. Vasald ki, vagy kösd fel a fejed búbjára, oldalt 1-1 tincset meghagyva, az nagyon vadító. Fogaid valóban érdekesek, rágózz sokat, ha nem is kifejezetten fehérít, de napi 3-4 rágótól fényesebb, és állandóan tiszta lesz.

Fehér bőr nem megy az arcodhoz, így szoli, nem kell plázacicás-barbibabás-fekabulás barnulás, csak legyen színed. Heti 1x 6 vagy két hetente 3x 6 perc elég.

Pici festék mehet a szemedre is, valamint szempillád is kihúzhatod spirállal. És mivel vékony az ajkad, használj rúzst. Bordót, vagy pirosat. Azt se vidd annyira túlzásba, hogy már taszító legyen.

Egyáltalán nem rossz indulatból írtam, az arcod nem csúnya, orrod, orcád teljesen rendben van, szád picit vékony de az nem baj, nincs nagy "apaszamár" homlokod, nincs tokád, nincs Jáksó Lacis állad, nem túl széles, nem túl kerek a fejed, nem vagy lófejű, egy bőrhiba sincs, tehát kur_ra rendben van. Csak nagyon igénytelen vagy magadra. Durván jó nőt lehet faragni belőled egy óra alatt. :)

2013. szept. 11. 02:00
 16/28 anonim ***** válasza:

Ott a pont az előzőnél.

Jól összefoglalta, nekem elsőre a szemöldököd vastagsága tűnt fel - szedd ki a kétharmadát, ez sokat fog javítani az amúgy nem rossz külsődön.

2013. szept. 11. 08:22
 17/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a vélaszokat :)

Ismerkedni nem szeretnék neten, csak gondoltam megkérdezem a véleményeteket :)

2013. szept. 11. 12:47
 18/28 anonim ***** válasza:
yan szép vagy mint egy új traktor
2013. okt. 19. 15:21
 19/28 anonim ***** válasza:
A szépség belülről fakad... de amikor kijön xD ...
2014. jan. 19. 01:04
 20/28 anonim ***** válasza:
Szerintem fogadd meg #15/18-as tanácsát. Ha a smink és a szoli túl macerás is, de a többit tényleg fogadd meg! Sokat javítana a külsődön! Ha meglesz rakj fel egy képet magadról megint;-)
2014. jan. 19. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!