Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkedik egy csaj amikor szerelmes? Mit csinál? Mi a jele ennek?
19 éves srác vok. Jelenleg is van bnőm 2 x talltam vele netről ismertem meg. 3 hete nemveszi fel a telefont pedig minden nap jár myvipen. Msn-en sincs fenn. Normi és jófej vok
Általába mindig minden bnőm ezt tette velem. Leszarnak és nemtörődnek velem. Nemvolt még komoly kapcsim. Egyikse vonzódott hozzám sose.
szomi vagyok :(
erre a kérdésre nincs válasz.
nincs olyan, hogy "egy csaj".
minden ember más, mindenki máshogy viselkedik.
szerintem ne keresd, ne alázd meg magad azzal, h futsz utána. előbb-utóbb ő fog téged keresni, meglátod, ha nem akkor pedig hagyd a francba, a viselkedése mindent elárul...
én is szerelmes vagyok vkibe, de ő csak kihasznál, persze akkor megkeres, ha én nem foglalkozom vele (mondjuk ez az időintervallum hetekben mérhető).
sok szerencsét a jövőben a lányokkal, ne add fel, még fiatal vagy!
24/L
15.28-as vagyok
pont ezt magyarázom, én is így viselkedek, oda vagyok érte :)
amostakkor: mit is csináljak??? :O
egyik válaszadó: (A válasz megírásának időpontja: ma 15:28)
szerint:"szerintem ne keresd, ne alázd meg magad azzal, h futsz utána. "
másik válaszadó: (A válasz megírásának időpontja: ma 15:33)
szerint: "lássa rajtad h csak őt akarod, stb."
most akkor keressem vagy ne???
amugy tegnap előtt ő írt rám msn-en kérdezte mivan velem? és hogy bocsi,
mert nemvette fel nem írt vissza és nemtudott ne haragudjak rá....
ennyit mondott és azt kérdezte haragszom e rá.... Mondtam már nem annyira. Kérdezte mért?
mondtam: Már mindegy.... küldözgette a szomi "nemértem fejet vágó" smiléket :DD
kb ennyi történt
tegnap este is fennvolt de nem írt rám.
ennyi
nem keresem várom ő keressen de mire várjak meddig????
válaszokat előre is köszi
jó az igaz h legyek férfi és ugy is viselkedni... de ezzel lehet csak eltaszítom mert "ugatok" neki és ugy ál l a dologhoz, h akarna valamit, de inkább már mégse ha ilyen önző és féltékeny vagyok vele..... lehet várnom kéne még hogy rádöbbenjen türelmes voltam és nem önző és nem féltékeny..
ha elmegy bulizni menyjen.... hagyom rádöbbenni hogy önmagától büszekségét félre téve bevallja nélkülem szar a buli is
minden amit idáig szeretett csinálni egyedül szar lesz nélkülem...
erre várok talán ilyen egy szerelmes csaj.
megkérdem frankón ha egyszer sziveskedik feljönni msn-re.
mit lát jónak kettőnk közt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!