Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viselkedik egy csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedik egy csaj amikor szerelmes? Mit csinál? Mi a jele ennek?

Figyelt kérdés

19 éves srác vok. Jelenleg is van bnőm 2 x talltam vele netről ismertem meg. 3 hete nemveszi fel a telefont pedig minden nap jár myvipen. Msn-en sincs fenn. Normi és jófej vok

Általába mindig minden bnőm ezt tette velem. Leszarnak és nemtörődnek velem. Nemvolt még komoly kapcsim. Egyikse vonzódott hozzám sose.

szomi vagyok :(

2009. nov. 3. 15:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne használd a kapcsim meg szomi szavakat a fiuktol kicsit furán hangzik:) ez csak egy tanács. Ha már 3 hete nem keres meg még arra sem reagál ha te keresed elég valószinü, hogy már nem akar tőled semmit. Az pedig ha minden lánnyal igy jársz az azt jelenti h benned lehet a hiba. A kérdésedre válaszolva én mikor szerelmes vagyok alig várom h a barátom felhivjon vagy találkozzam vele, boldog vagyok. asszem ennyi:)
2009. nov. 3. 15:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

erre a kérdésre nincs válasz.

nincs olyan, hogy "egy csaj".

minden ember más, mindenki máshogy viselkedik.

2009. nov. 3. 15:26
 3/12 anonim ***** válasza:
68%

szerintem ne keresd, ne alázd meg magad azzal, h futsz utána. előbb-utóbb ő fog téged keresni, meglátod, ha nem akkor pedig hagyd a francba, a viselkedése mindent elárul...

én is szerelmes vagyok vkibe, de ő csak kihasznál, persze akkor megkeres, ha én nem foglalkozom vele (mondjuk ez az időintervallum hetekben mérhető).

sok szerencsét a jövőben a lányokkal, ne add fel, még fiatal vagy!

24/L

2009. nov. 3. 15:28
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
próbáld meg kedvességgel,figyelmességgel elbűvölni a lányokat, előnyös tulajdonságaidra helyezd a hangsúlyt (az önbizalomhiányt,ill.tapasztalatok hiányát mindenki megérzi), legyél következetes, és kitartó, lássa rajtad h csak őt akarod, stb.
2009. nov. 3. 15:30
 5/12 anonim ***** válasza:
76%
Figyelj pont így viselkedik egy csaj, amikor szerelmes. Szerintem odavan érted.
2009. nov. 3. 15:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

15.28-as vagyok

pont ezt magyarázom, én is így viselkedek, oda vagyok érte :)

2009. nov. 3. 15:34
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát öreg csúnyán kihasznált ennyi tedd túl magad
2009. nov. 3. 16:19
 8/12 A kérdező kommentje:

amostakkor: mit is csináljak??? :O

egyik válaszadó: (A válasz megírásának időpontja: ma 15:28)

szerint:"szerintem ne keresd, ne alázd meg magad azzal, h futsz utána. "

másik válaszadó: (A válasz megírásának időpontja: ma 15:33)

szerint: "lássa rajtad h csak őt akarod, stb."

most akkor keressem vagy ne???

amugy tegnap előtt ő írt rám msn-en kérdezte mivan velem? és hogy bocsi,

mert nemvette fel nem írt vissza és nemtudott ne haragudjak rá....

ennyit mondott és azt kérdezte haragszom e rá.... Mondtam már nem annyira. Kérdezte mért?

mondtam: Már mindegy.... küldözgette a szomi "nemértem fejet vágó" smiléket :DD

kb ennyi történt

tegnap este is fennvolt de nem írt rám.

ennyi

nem keresem várom ő keressen de mire várjak meddig????

válaszokat előre is köszi

2009. nov. 3. 21:47
 9/12 anonim ***** válasza:
Hagyd az egészet - már így is megaláztad magad előtte! Ha már szóba állt Veled, minimum kérdőre kellett volna vonni, hogy merre a p.csába ténfergett, hogy azt a tetves telefont se volt képes felvenni. Mégis hogy képzeli? Ha valami baja van, miért nem képes kibökni? Az ilyen lányokat messze kerüld el (gondolom egyféle merítésből vannak, mert azt írod, hogy mindegyik ilyen utolsó, senkiházi módszerrel hagyott ott), próbálj már valaki értelmeset találni és legyél férfi, beszélj is úgy, viselkedj is úgy!
2009. nov. 4. 00:05
 10/12 A kérdező kommentje:

jó az igaz h legyek férfi és ugy is viselkedni... de ezzel lehet csak eltaszítom mert "ugatok" neki és ugy ál l a dologhoz, h akarna valamit, de inkább már mégse ha ilyen önző és féltékeny vagyok vele..... lehet várnom kéne még hogy rádöbbenjen türelmes voltam és nem önző és nem féltékeny..

ha elmegy bulizni menyjen.... hagyom rádöbbenni hogy önmagától büszekségét félre téve bevallja nélkülem szar a buli is

minden amit idáig szeretett csinálni egyedül szar lesz nélkülem...

erre várok talán ilyen egy szerelmes csaj.

megkérdem frankón ha egyszer sziveskedik feljönni msn-re.

mit lát jónak kettőnk közt

2009. nov. 4. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!