Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellemetlen a punci szagom mit tegyek?
Figyelt kérdés
nagyon kellemetlen a punci szagom lehet ki fogtok röhögni de szerintem hagyma szaga van.Kérlek segitsetek mit tehetnék ellene mert ez engem nagyon zavar és szerintem a páromat is csak nem mondja.2009. nov. 3. 14:23
2/10 anonim válasza:
Két okból lehet kellemetlen szaga:
1: elégtelen tisztálkodás
2: bakteriális fertőzés.
Gondolom, az első nem áll fenn, így marad a második, és az orvos meglátogatása.
4/10 anonim válasza:
próbáld pár napig intim lemosóval mosni, hátha felborult a hüvelyflórád valamitől, ha meg nem, látogasd meg a nőgyógyászodat.
5/10 anonim válasza:
hagyma szaga attólis lehet h hagymát ettél. akár hiszitek akár nem, sokszor a punci szaga hasonlít arra amit éppen fogyasztottál. ne egyél hagymát, ésha nem múlik el akkor lehet vmi probléma.
6/10 anonim válasza:
Sok oka lehet....Én nemtudom h pl mi, de sztem menj nőgyógyászhoz mert ha vmi komolyabb akoor jó időben rájönni h miaz....
7/10 anonim válasza:
Ha a higénia rendben van én is nőgyógyászt javasolnék.
8/10 anonim válasza:
Nem feltétlen van baj, lehet hogy csak neked furcsa az illatod. Nem mindenkinek tetszik a sajátja. Az intim zuhanyt ajánlom (boltban kapható kis pumpás eszköz, pezsgőtablettát kell vízben feloldani, és azzal a folyadékkal kiöblítheted a hüvelyt). Ha pedig mindenképp azt gondolod hogy valami baj lehet, akkor menj orvoshoz. Nem kell szégyellni, nap mint nap járunk hozzájuk ilyen olyan kínokkal. Megvizsgál és megnyugodhatsz...
9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok segitséget ki is fogom probálni őket hátha segit ha nem akkor orvos.ja amugy meg minden nap tisztálkodom és tényleg hagymát ettem azelőtti nap.azt amugy én is halottam,hogy az is befolyásolja.
2009. nov. 4. 07:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!