Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik nektek ez a pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nektek ez a pasi?

Figyelt kérdés

[link]

Mi tetszik/nem tetszik?

2013. szept. 10. 02:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nem,mert testalkatra vékony,de mégis zsíros a képe,magyarul egy naplopó lehet.de tuti,hogy nem edz.
2013. szept. 10. 02:44
 2/12 A kérdező kommentje:

Honnan tudod, hogy milyen a testalkata? :D Amúgy valóban, hagyományos módon nem edz, de olyan munkát végez, amihez szüksége van jócskán az állóképességére, szóval mondhatni jó kondiban van.

(Nem én vagyok, én lány vagyok, és amúgy sem lehetnék én.. :D)

2013. szept. 10. 02:54
 3/12 anonim ***** válasza:
min egy csöves :D
2013. szept. 10. 05:43
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem azt mondanám hogy tetszik, de elmegy :)
2013. szept. 10. 06:13
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem rossz. Az a fajta arc, ami megszépülhet, ha van mellé egy jó személyisége.
2013. szept. 10. 10:49
 6/12 A kérdező kommentje:

Utolsó amúgy maximálisan igazad van. Amikor először megláttam, nem tetszett, főleg ha külön-külön megfigyeltem a száját, orrát, szemét. De olyan kisugárzása van a pasinak, hogy ha mellette állsz vagy látótávolságon belül van, nem tudod róla levenni a szemed - ezt már több másik pasival! is megbeszéltük. Naponta látni nála ezerszer jobbképű pasikat, és mégis rengeteg lány, nő oda van érte. Azért tettem fel a kérdést, mert kíváncsi voltam, képen mennyire jön át vagy kinek ohgy tetszik.

(Nem kell törölni a képet, fent van a Proton Színház honlapján is, nem Facebookról leszedett fotó)

2013. szept. 10. 15:09
 7/12 anonim ***** válasza:

Tipikus életművész.Tuti,hogy zenész vagy festő vagy bármi ami inkább a művészetekre utal.

jellemre utal. Az előző barátom ugyanígy nézett ki,csak annyi,hogy fiatalabb.Élete volt a hippiség,és Bob Marley stílusát átvenni..Csak raszta haj és feka bőr nélkül.:DD

Amúgy nem vészes. Olyan 30körülinek néz ki..egész jól tartja magát.

2013. szept. 10. 15:45
 8/12 A kérdező kommentje:
Jézusom, ez durva :D Színész és 32 éves :D Ezt hogy vágtad így le? :D
2013. szept. 10. 16:14
 9/12 anonim ***** válasza:

:)) profi vagyok.:D

Hát nem tudom..érzékem van az ilyen jellemeket kiismerni.Csak a művészeket vonzom,akik októberben születtek..Ne kérdezd miért.Én is félek magamtól. :D

2013. szept. 12. 15:08
 10/12 A kérdező kommentje:
Ez de jó :D A művészeket mondjuk én is vonzom, de megfigyeltem, hogy általában a bak jegyűeket. Ő is az... :D
2013. szept. 13. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!