Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúkat zavarja ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúkat zavarja ha egy lány a pszichiátriai intézetből jött ki?

Figyelt kérdés
2008. júl. 2. 17:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
22%
Ha be tudja venni tövig anélkül, hogy leharapná akkor mindegy honnan jött ki.
2008. szept. 27. 21:33
 12/20 anonim ***** válasza:
25%
utolsó kommentelő te vagy egy beteg aberált állat
2008. okt. 2. 21:48
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, van-e ilyen fóbiája. Engem nem zavarna a mániás depresszió szintjéig.
2009. aug. 8. 22:09
 14/20 anonim ***** válasza:
74%
ha tudnám, hogy a közelembe egy ilyen csaj van, csak egy sörétes puskával a párnám alatt tudnék nyugodtan aludni.
2009. aug. 17. 08:50
 15/20 anonim ***** válasza:

Miért volt ott? Mennyi ideig? Magától ment, vagy vitték?

Kevés az info, de nyilván nem számít plusz pontnak!

2009. aug. 17. 09:10
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy mentálisan egészséges embert zavarna. Hasonló a hasonlónak örül, ugyebár.

De nyugi, a világ népességének 70-80%-a zakkant, tehát 70-80% esélyed van, hogy ne zavarja. Plusz véleményem szerint az pont kevésbé zakkant, aki felismerte ezt, és kezeltetni akarta!

Aki meg nem így látja és azért néz le valakit, mert vele ellentétben rájött, hogy vannak problémái és tenni akart azért, hogy ne legyenek vagy kisebbítse azokat, az egy bunkó.

2009. aug. 17. 09:30
 17/20 anonim ***** válasza:
Miért kéne ezt a fiúnak tudnia? Nem értem. Ha én meg akarnék hódítani egy pasit,tuti nem mondanám el.Mert még elijeszted.
2009. aug. 17. 09:39
 18/20 anonim ***** válasza:

Már maga a tény zavarja őket, hogy a bnőjük (vagy a lány, aki tetszik nekik...) nem 100%-os, és nem tökéletes.

Én nem vagyok a világszépe, sőt... :S Varangy style. És depresszióm van 3éve... Tapasztalat.

16/L

2009. aug. 17. 16:23
 19/20 anonim ***** válasza:
54%
lehet csak az a baj, hogy nem akad e kerek földön olyan bátor vállalkozó, aki megcsókolna egy varangyot, mert akkor átalakulnál királynővé.
2009. aug. 17. 16:28
 20/20 anonim válasza:
Én kifejezetten olyannak örülnék (persze én amásik nemben:D)
2010. jún. 29. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!