Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csek nekem van ebből elegem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csek nekem van ebből elegem?

Figyelt kérdés
Vannak olyan csajok itt GyK-n, hogy az ember beszél velük kettő mondatot és mintha eltűntek volna és nem kapsz választ. Nem tudom, hogy ti, hogyan vagyok ezzel de engemet már nagyon zavar.

2013. szept. 9. 20:53
1 2
 11/14 Pain for Pleasure ***** válasza:

Nem érdekel, vannak nagyobb gondjaim, nem azon fogok problémázni, hogy nem írnak vissza.

Te is feleslegesen idegeskedsz miattuk.

2013. szept. 9. 20:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Találkoztam már ilyenekkel de több van akivel lehet beszélgetni mint ahány nem ír vissza.
2013. szept. 9. 20:58
 13/14 Christiano Ronaldo ***** válasza:

Akinek ilyen tapasztalatai vannak az dolgozzon még egy kicsit azon hogy milyen első benyomást nyújt XD

Bár én még sose írtam rá csajra, lehet azért tudtam mindig elbeszélgetni azzal a néhánnyal akivel viszont összefutottam :DDD

2013. szept. 9. 21:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Velem még nem volt ilyen.

Mondjuk én nem írok rá senkire,nekem szoktak írni.

2013. szept. 9. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!