Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még olyan férfiak ezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan férfiak ezen a világon, akik tudnak szeretni egy lányt igaz szerelemmel?

Figyelt kérdés

2013. szept. 9. 20:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
#20: Bocs, eléggé el vagyok keseredve, és nem általánosítani akarok, de a legtöbben ezt mondják, mégse így tapasztalom. Pedig nem vagyok bunkó.
2013. szept. 9. 20:58
 22/28 anonim ***** válasza:
Figyelj, én voltam már szerelmes és nagyon kedves voltam a lánnyal mégis vége lett valószínűleg azért mert a kedvességem miatt nem tekintett férfinak na meg jött egy ígérgetős sz@rházi. Később megbánta, de mivel sikerült teljesen kikészítenie elküldtem a búsba mert férfi vagyok csak kedves. Na és itt jön egy kis csavar: találkoztam egy lánnyal akivel nem szerelem volt, hanem olyan amit nem is lehet leírni elsöprő, tüzes, mindent lángba borító, akiért az ég világon mindent feladsz ha kell. Úgyhogy az a másik nem is szerelem volt, csak nem tudtam amíg meg nem ismertem az igazit:) Ne add fel, te is bármikor találkozhatsz egy olyan bolonddal mint te;)
2013. szept. 9. 21:15
 23/28 anonim ***** válasza:
Ha megismernél biztos! Én is erre vágyok!
2013. szept. 9. 21:35
 24/28 anonim ***** válasza:
Ne add "csak arra" magad.Akkor megtalál téged az aki igazán tud szeretni.
2013. szept. 9. 21:46
 25/28 A kérdező kommentje:
Soha nem is adtam! Erre én nem lennék képes.
2013. szept. 9. 21:49
 26/28 anonim ***** válasza:

vannak.

Én nekem másfél hónapot kellet várnom egy lányra, aztán a Hősök Terén kapott egy szál vörös rózsát. Nem fogadta el, mert olyan korszaka van, hogy "nem akar pasit". De sosem kezelték még nőként, romantikusra sikeredett, maradjak ilyen stb.

2013. szept. 9. 22:03
 27/28 anonim ***** válasza:
Utolsó, remélem tudod, h a "nem akarok pasit" szöveg magyarul úgy van, h "csúnya vagy".
2013. szept. 10. 07:45
 28/28 anonim ***** válasza:

Vannak. Csak egyre kevesebb nő van a világon, aki megérdemelné ezt.

31/F

2013. szept. 10. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!