Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan férfiak ezen a világon, akik tudnak szeretni egy lányt igaz szerelemmel?
Figyelt kérdés
2013. szept. 9. 20:33
21/28 anonim válasza:
#20: Bocs, eléggé el vagyok keseredve, és nem általánosítani akarok, de a legtöbben ezt mondják, mégse így tapasztalom. Pedig nem vagyok bunkó.
22/28 anonim válasza:
Figyelj, én voltam már szerelmes és nagyon kedves voltam a lánnyal mégis vége lett valószínűleg azért mert a kedvességem miatt nem tekintett férfinak na meg jött egy ígérgetős sz@rházi. Később megbánta, de mivel sikerült teljesen kikészítenie elküldtem a búsba mert férfi vagyok csak kedves. Na és itt jön egy kis csavar: találkoztam egy lánnyal akivel nem szerelem volt, hanem olyan amit nem is lehet leírni elsöprő, tüzes, mindent lángba borító, akiért az ég világon mindent feladsz ha kell. Úgyhogy az a másik nem is szerelem volt, csak nem tudtam amíg meg nem ismertem az igazit:) Ne add fel, te is bármikor találkozhatsz egy olyan bolonddal mint te;)
23/28 anonim válasza:
Ha megismernél biztos! Én is erre vágyok!
24/28 anonim válasza:
Ne add "csak arra" magad.Akkor megtalál téged az aki igazán tud szeretni.
25/28 A kérdező kommentje:
Soha nem is adtam! Erre én nem lennék képes.
2013. szept. 9. 21:49
26/28 anonim válasza:
vannak.
Én nekem másfél hónapot kellet várnom egy lányra, aztán a Hősök Terén kapott egy szál vörös rózsát. Nem fogadta el, mert olyan korszaka van, hogy "nem akar pasit". De sosem kezelték még nőként, romantikusra sikeredett, maradjak ilyen stb.
27/28 anonim válasza:
Utolsó, remélem tudod, h a "nem akarok pasit" szöveg magyarul úgy van, h "csúnya vagy".
28/28 anonim válasza:
Vannak. Csak egyre kevesebb nő van a világon, aki megérdemelné ezt.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!