Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Legkésőbb hány éves korotokig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legkésőbb hány éves korotokig akartok gyereket, vagy pont meddig nem akartok?

Figyelt kérdés
Szerintetek mikortól felkészült rà valaki? És ti mikor vállalnátok..
2013. szept. 9. 18:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
26-28 évesen lenne szerintem a legideálisabb. :)
2013. szept. 9. 19:03
 12/14 anonim ***** válasza:
29f vagyok. 28 éves korom óta akarok. csak még a szerelmemet kell medtalálnom hozzá.
2013. szept. 9. 19:03
 13/14 anonim ***** válasza:
azt gondolom, biologiailag 25-35 kozott a legidealisabb, de 32 voltam, amikor az 1. szuletett es most 10 evvel kesobb jon a 4., akit nem terveztunk. Tudom, latom, hogy nagy divat, hogy a nok, 35, sot 40 felett szulnek, de szerintem nem ez az idealis kor.
2013. szept. 20. 10:13
 14/14 anonim ***** válasza:
A 2. kerdesedre, hogy mikor vallalnam, egyertelmu a valasz. Ha nem "vallalnam", hanem "vallalnank", vagyis szereto csaladba szuletne.
2013. szept. 20. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!