Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korig nevezhető a férfi nemiszerv "kuki"-nak?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy furcsa kérdés, meg minden, de próbáljatok értelmes válaszokat adni! Kösz2013. szept. 9. 18:10
11/21 anonim válasza:
a tiéd mindig is kukik marad.
12/21 anonim válasza:
nem tudom, de a barátom 20 éves és 20 centis kukija van
13/21 anonim válasza:
Kukinak (orvosi nevén Penis Kukis) a pénisz még kifejletlen (szubimágó) formáját nevezzük. A kifejlődés ideje egyénenként változó, a pubertáskor elején fejeződik be. Ekkor az agyvelő a koponyából átkerül a kifejlett péniszbe. Ennek külső tünete, hogy a fejhez hasonlóan ott is szőrzet nő.
14/21 anonim válasza:
8-as válaszoló vagyok. Ezt így centiméterre pontosan nem tudom megmondani. Amelyik pasinak úgy néz ki még mindig, mint egy kisfiúé, annak csak kukija van; akinek meg úgy, mint egy normális, felnőtt férfié, annak farka. :D
16/21 anonim válasza:
akkor már legyen 18-tól fa sz.. 14-18 pöc s, 14 alatt kuki
17/21 anonim válasza:
En szoktam az ovet kukinak hivni. Foleg amikor lankadt akkor meg olyan kis artatlan mint egy kuki (akkor se bebimeretu, csak kis csupasz, fedett, nem eres)... aztan megno es egy nagy duzzado farok lesz. Komolyan neha nem tudom hogy fer el bennem... megijeszt xD
18/21 anonim válasza:
en oszinten nem ertem a vita targyat. kuki penisz fa./s;z poc>c ugyanaaaz!xD
19/21 anonim válasza:
Úgy serdülőkor előttig. kb. 13-14 éves korig talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!