Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan csaj aki csúnyasága, vagy kövérsége miatt vagy stb, nem volt még párkapcsolata? .
Szia!
Nekem a kövérségem miatt nem akadt senki kezdetben. (110 kiló felett voltam.) Az arcom is gnóm volt mert a sok kis háj-párnácskától szinte ki sem láttam a fejemből és a nyakam is be volt hízva. Ez volt 2 éve, azóta lefogytam. Kiderült, hogy egészen szép az arcom, de ez számomra nem jelent semmit, ugyanis a bőröm teljesen tönkre ment. Bár feszes mert sokat sportolok és edzem a hasizmomat, de annyira striás az egész felülete, hogy senkit sem engedek a közelembe. Én magam is undorodok a látványtól, nemhogy más! :D
Neked mi a történeted, kérdező?
23L
Én duci kislány voltam, de egy betegség miatt nem sportolhattam, tornából is mindig fel voltam mentve. Persze a hasamat szerettem, szóval könnyen ment az elhízás.
Felnőttként nagyon sokat fogytam, igyekszem minél többet tornázni, mozogni, hogy ne jöjjenek vissza a kilók. Még mindig van mit fogynom, de nem vagyok elégedetlen magammal. Most már eljutottam egy olyan szintre, hogy elfogadom magam és a környezetem is szokott dicsérgetni, ami tagadhatatlanul jól esik. :)
12-es írok privit :)
14.En is le fogytam valamelyest,a környezetem dicsérget.En sajnos nem jutottam el odáig,hogy elfogadjam magam :(. Gratula neked.Ügyes vagy :).
20 éves vagyok. és még egyszer se volt barátom.. csúnya nem vagyok. de kövér igen.. télen fogytam, de nem eleget :/ még mindig szégyellős vagyok.. rávenném magam hogy tornázzak. de ügye mert szégyellős vagyok, igy barát nélkül nem igazán mennék fittnesterembe :s szóval szuper.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!