Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan csaj aki csúnyas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan csaj aki csúnyasága, vagy kövérsége miatt vagy stb, nem volt még párkapcsolata? .

Figyelt kérdés
Engem csak a belső érdekel.Úgy vettem észre a mai világban,az már senki mást nem érdekel.Csak kihasználják,és átverik egymást az emberek.25/f

2013. szept. 8. 08:18
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Semmi okot nincsen arra,hogy csúnyának,vagy kövérnek nevezzétek magatokat!Mindenki másmilyen,és ezt sokan nem tudják elfogadni,mert egy kicsit is mások mint ők!Az igazi szerelem akkor jön el,mikor valaki elfogad,úgy,ahogy vagy.Siránkozni nem érdemes!
2013. szept. 13. 19:32
 12/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a kövérségem miatt nem akadt senki kezdetben. (110 kiló felett voltam.) Az arcom is gnóm volt mert a sok kis háj-párnácskától szinte ki sem láttam a fejemből és a nyakam is be volt hízva. Ez volt 2 éve, azóta lefogytam. Kiderült, hogy egészen szép az arcom, de ez számomra nem jelent semmit, ugyanis a bőröm teljesen tönkre ment. Bár feszes mert sokat sportolok és edzem a hasizmomat, de annyira striás az egész felülete, hogy senkit sem engedek a közelembe. Én magam is undorodok a látványtól, nemhogy más! :D

Neked mi a történeted, kérdező?

23L

2013. szept. 16. 14:45
 13/22 anonim ***** válasza:
#9 +1
2013. szept. 16. 14:45
 14/22 anonim ***** válasza:

Én duci kislány voltam, de egy betegség miatt nem sportolhattam, tornából is mindig fel voltam mentve. Persze a hasamat szerettem, szóval könnyen ment az elhízás.

Felnőttként nagyon sokat fogytam, igyekszem minél többet tornázni, mozogni, hogy ne jöjjenek vissza a kilók. Még mindig van mit fogynom, de nem vagyok elégedetlen magammal. Most már eljutottam egy olyan szintre, hogy elfogadom magam és a környezetem is szokott dicsérgetni, ami tagadhatatlanul jól esik. :)

2013. szept. 16. 15:10
 15/22 A kérdező kommentje:

12-es írok privit :)

14.En is le fogytam valamelyest,a környezetem dicsérget.En sajnos nem jutottam el odáig,hogy elfogadjam magam :(. Gratula neked.Ügyes vagy :).

2013. szept. 16. 15:47
 16/22 anonim ***** válasza:

20 éves vagyok. és még egyszer se volt barátom.. csúnya nem vagyok. de kövér igen.. télen fogytam, de nem eleget :/ még mindig szégyellős vagyok.. rávenném magam hogy tornázzak. de ügye mert szégyellős vagyok, igy barát nélkül nem igazán mennék fittnesterembe :s szóval szuper.

20/L

2013. szept. 20. 16:25
 17/22 anonim ***** válasza:
Igen van! Én! xDDD. Úgy van jól látod senkit sem érdekel a belső értékek csak a külső érdekel mindenkit! Nekem is olyan kéne akiről tudom, hogy soha nem tetszenék neki!!! Akinek meg én esetleg bejövök az meg nekem nem kell...
2013. szept. 21. 12:05
 18/22 A kérdező kommentje:
Akkor utolsó mit csinálsz?:)
2013. szept. 21. 18:10
 19/22 viktor123456 ***** válasza:
Hányszor mondjam már.Nincs csúnya lány, mind tizes. :-)
2013. okt. 4. 07:54
 20/22 anonim ***** válasza:
Én 26 vagyok, és nem volt még komoly kapcsolatom. A legnagyobb probléma, hogy a túlsúlyom miatt nagyon gátlásos vagyok, így nem is nagyon tudok, merek ismerkedni. Előfordult többször, hogy udvaroltak, de nem vettem komolyan, és nem hittem el, hogy tényleg én kellenék neki.
2013. okt. 9. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!