Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet újra visszatérni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet újra visszatérni ebből? Minden össze-vissza körülöttem.

Figyelt kérdés

Teljesen beleéltem magam a kapcsolatba,hogy végre újra lesz valaki,de a srác elég durván átvágott a bizonytalankodásával meg azzal,hogy játszotta a fejét(amit persze,hogy elhittem) és azóta nagyon összeomlott minden. Az egy dolog,hogy eléggé megviselt hangulatilag,mert mindenben őt látom,meg mindig az jár a fejemben,hogy mit csinál vagy minek örülne vagy bármi,amit még tehetnék meg ami róla szól,de aludni sem bírok,olyan üresnek tűnik minden. Tipikus "hova tovább" érzés,tudjátok,a tehetetlenség meg hogy ötletem sincs.. Nem ez a gond,volt már sokkal keményebb helyzetben is részem sajnos,hanem az,hogy mindent szívvel-lélekkel csinálok,mindenben ez motivál és most,hogy nincs... Nem elég,hogy nem tudom elfogadni,hogy megint egyedül meg a nullán érzelmileg,de halvány fogalmam sincs,hogy tudok így koncentrálni egyáltalán bármire,ilyen érzésekkel. 11.-es vagyok,és már beleszámít a felvételibe,meg sokkal nehezebb az idei év amúgy is,ráadásul nem ronthatom le a tavalyi eredményt. Régen ugyan csak ebbe meg a sportba temetkeztem,ha valami nagyon nem volt rendben szerelem és családi téren,de ez most más,most egyszerűen nem tudom,mit tegyek,nem tudok odafigyelni,kapkodok össze-vissza csak. Talán nem is maga a fiú,hanem az érzés,hogy mikor kezdtem azt hinni,hogy lesz valaki,akiért "megéri",már el is tűnik.. ismét. Ti mit tennétek az én helyemben? Teljesen mindegy,hogyan lenne ennek vége,csak tudnék koncentrálni végre és nem az érdekelne,hogy mi van a háttérben az érzelmekkel. Nem tudom,miért történik ez,sosem voltam olyan,akit ilyen szinten befolyásolnak az érzelmek,simán félre tudtam tenni az ilyesmit,ha volt valami kötelesség,de most...

17L

2013. szept. 8. 02:13
 1/3 anonim ***** válasza:
pedig ki kell találnod valamit, amivel elfoglalod magad, mert ez az érzés magától nem tűnik el, csak lassan elkezd halványodni...
2013. szept. 8. 02:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Erre nincs más megoldás. Felül kell emelkedned a bánaton és előre kell tekinteni. Főleg, hogy 11.-be jársz, jobb ezt az évet meghúzni egy picit. Inkább felejtsd el a fiúkat egy időre és próbálj a hobbidnak és a tanulásnak élni.
2013. szept. 8. 02:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez csak vagy idővel fog elmúlni,vagy azza,ha majd mással is előjön ez az érzés.
2013. szept. 8. 02:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!