Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki tetszik de elkezdett mutálni Először zavart de most ha lehet még jobban szeretem. Miért? (Többi lent)
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és a fiú aki tetszik mutálni kezdett és olyan furcsa lett így..aztán mikor megszoktam még jobban kezdtem szeretni.Normális ez?Még jobban beleszerettem a hangja miatt?2013. szept. 7. 19:48
1/5 anonim válasza:
nem hiszem hogy összefüggne
vagy csak ez is megtetszett benne
3/5 A kérdező kommentje:
Hat az egyesnek köszi:))
2013. szept. 7. 19:54
4/5 anonim válasza:
Gondolom az miatt, mivel érzed a hangján, hogy "férfiasabb" lett, és hát igen, a hormonok... szóval érted.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát lehet e-miatt lett..különös hogy az elején utáltam mikor meghallottam a hangját(biztos mert nem volt ismerős, semmi emlék nem kötődött hozzá) most meg imádom és ha lehetne egész nap hallgatnám:)))
2013. szept. 7. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!