Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám felkelteni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám felkelteni az érdeklődését?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Abban kérnék segítséget, hogy a fiúmmal már három hónapja járunk, de most, hogy elkezdődött a suli, és ő egyel felettem jár, nincs rám valami sok ideje. Ha a közelében vagyok, akkor direkt keresem a tekintetét, hogy észre vegyen, de ha észre is vesz, inkább elmegy a barátaival. Eredetileg úgy jöttünk össze, hogy egyre többet üzentünk egymásnak facebook-on, és utána nagyon sokszor találkoztunk, de mostmár a találkozásokra nincs időnk, és facebook-on pedig sosincs fent. Fogalmam sincs, hogy mit tegyek, félek, hogy szakít velem. Nem tudom, mivel tudnám felkelteni az érdeklődést, mert eddig bármivel próbálkoztam, nem sikerült; amikor azt mondtam, hogy fáj a lábam, csak annyit mondott, hogy "jó", és elment, amikor egyszer megemlítettem neki, hogy összeestem az edzésem alatt, akkor is ugyanez volt a válasza. Már gondolkoztam rajta, hogy visszatérek a régi stílusomhoz, és emo leszek, ami azzal egyenlő, hogy vágom magam, de aztán rájöttem, hogy ezek mind szánalmas dolgok. Hogy tudnám felkelteni az érdeklődését úgy, hogy az ne legyen szánalmas?

[[Bocsi, hogy hosszú lett, de eőre is köszi :DD]]

2013. szept. 7. 18:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elszomorítani, de az ilyen fiú figyelmét semmivel nem tudod felkelteni. Az ilyen fiú felejtős, nem érdekled igazán ez mind azt mutatja. Sajnálom, hogy ezt kell írnom, de a leg okosabb dolog, ha szakítasz vele.
2013. szept. 7. 18:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Tipikus eset. A lányok/nők többsége mindíg "olyan busz után fut,amelyet nem lehet utolérni". Ugyanis jelen esetben:

"ha észre is vesz,inkább elmegy a barátaival" Na ez mi? Meg ha beszélgetni akarsz vele,akkor a válasz csupán "jó" és elmegy.

Azt kétlem,hogy járnátok,legfeljebb alakult köztetek valami. Ezt nem lehet kapcsolatnak nevezni még.

Mindegy,te tudod. Ha kitartó vagy,még lehet valami a dologból,de kérdés,hogy mennyire kell kitartónak lenni...az nem mindegy. Ha továbbra is így viselkedik,akkor zárd le az egészet,és próbálkozz másik fiúval.Nem könnyű,de lehet,hogy meg kell lépned. Ugyanis feleslegesen ne pocsékold az idődet.

2013. szept. 7. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!