Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, mennyi időt vártatok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mennyi időt vártatok egy férfira? Megérte várni?

Figyelt kérdés

2013. szept. 7. 09:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Én remélem, hogy rám várt egész nyáron, mert hétfőn fogunk újra találkozni... Én is vártam, pedig lett volna alkalmam másra.
2013. szept. 7. 09:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Én 1 évet vártam eddig maximum de nekem megérte ez sokban függ a helyzettől és személytől is
2013. szept. 7. 09:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem várok egyetlen percet sem egy olyan férfire, aki jellemtelenségből veri az első helyet.
2013. szept. 7. 09:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Megérte,több mint egy nyarat és őszinte lett velem,máig a pasim 15L
2013. szept. 7. 09:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Kb 15 hónapot. Majd mikor túllettem rajta,,újra felkeresett, történtek dolgok, kiderült, hogy anno sem voltam közömbös neki. Most megint reménykedek, de én már tudom mit akarok. Úgyhogy, ez már nem húzódik sokáig.
2013. szept. 7. 09:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy hónapot, de megérte. Bar közben sejthető volt, hogy mi lesz a vége.
2013. szept. 7. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!