Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megbántottam?
Tegnap házibuliban voltam,haverommal mentünk ki az udvarra dobni egy sárgát,az meg közben magyarázott nekem az egyik ott lévő csajról,(akivel elég jóban vagyok,gyakran bulizunk együtt,meg volt már egy két komoly beszélgetésünk) h tetszik neki, meg szeretne vele járni.
Aztán engem is megkérdezett h járnák e vele?
Én meg mondtam, h dehogy, elment az eszed,max megdugnám de semmi több...
na igen és itt vettem észre, h a csaj fent áll a barátnőjével a teraszon:S
Próbáltam vele beszélni de hazament:S
Szal nagyon megbántottam ezzel? Tudni kell h tudja rólam h nem vagyok az a kapcsolat párti, meg mielőtt felvetnétek nem szerelmes belém szal azért biztos nem sértődött meg(na jó egyszer csókolóztunk de semmi több):P

:D öcsém legalább körülnézehtnél mielött ilyeneket mondassz :D , hogy is van ez ? - szívás :D
Gondolom igen , nagyon megbántottad, másképp gondolom nem ment volna haza .
De most ez miért baj h azt mondtam h nem járnák vele?
főleg h ő se mutatta semmi jelét h szeretne tőlem valamit...
Az meg h megdugnám, jóhogy mivel nem vagyok meleg meg nagyon jól néz ki
És h miért nem néztem körbe? hidd el hiába egyenesen tartottam a fejem, folyamatosan körbenéztem:D

a lányok máshogy működnek,mint ti,fiúk.Nekem is volt olyan szitu amikor kerek-perece megmondta az illető,hogy szívesen megb.szna.Onnantól próbáltam elkerülni,a baj csak az volt,hogy egy suliba jártunk,és egy folyosó-szárnyon volt a termünk...szóval mindennap találkoztam vele és gyakran emlegette,hogy megb.szna.
Szóval a lányok mást éreznek egy fiúval kapcsolatban,mint a fiúk a lányokkal kapcsolatban.A lányokat sokkal könnyebben meg lehet bántani,mint a fiúkat,mert mi érzelmesebbek vagyunk...Legalábbis szerintem.
Mindenesetre amit mondtál az tényleg nem volt szép,ne csodálkozz,hogy most haragszik.Mindenesetre szedd össze a gondolataidat és próbáld megbeszélni vele a dolgokat.Ha másképp nem megy(nem áll szóba veled) akkor írj neki egy emailt,amiben leírod amit gondolsz.
Legalábbis én így gondolom ezt.
Ja,és legközelebb figyelj jobban,hogy hol,mikor,mit mondasz és ki van a közelben.
14,5/L

"max megdugnám de semmi több" - itt a baj, mert nem csak az önbecsülését tetted tönkre, de még az oráltechnikáját is lefikáztad!:)
"egyszer csókolóztunk de semmi több" - egy nő nem így működik! Lehet, hogy azóta azt várja, mikor vallasz neki szerelmet, ezzel viszont hazavágtál mindent. Próbálj vele beszélni, de csak négyszemközt, hogy valamennyire rendezzétek a helyzetet - már ha érdekel még a lány véleménye rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!