Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan 21éves nőről aki inkább néz meséket mint más hülye filmet a tévében?

Figyelt kérdés

2013. szept. 6. 12:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
46%

Animét ha néz, akkor nem érdekel, mert azok mind bezárkózott, valamilyen defekttel rendelkező emberek.

Ha spongyabobot, akkor butus, egyszerű, de még belefér, ha american dad, meg saucepark-ot :D, akkor állandóan kritizáló személyiség lehet, akkor is elküldöm a francba, szóval mit nézel? :) Ez alapján nem lehet vélemény nyilvánítani. :D

2013. szept. 6. 12:57
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

én 20 vagyok, de imádom a Disney rajzfilmeket- mármint az igaziakat, tudod, Oroszlánkirály, Herkules, Aladin, Pocahontas, stb, stb, stb, stb... :D Meg az animációs filmeket, az ilyen Shrek meg Aranyhaj kategóriában :) A barátom viszont nem szereti ezeket, bár nem tudom, miért, elzárkózik tőlük, még csak nem is ad esélyt ezeknek. Pedig szerintem sokkal jobbak, mint némely sorozat, film, amit manapság gyártanak- bár nagyon sok mai filmet (oké, itt se tudok mindig elszakadni a mesevilágtól, a fantasy filmek nálam örök nyertesek) én is szeretek, persze.

Szerintem majdnem mindenki szeret néha kicsit elvonatkoztatni a világ szürke borzalmaitól, és megnézni egy Szépség és a Szörnyeteget, egy mesevilágba kerülni, ahol minden nemcsak, hogy lehetséges, de meg is történik :) És ahol mindig a jó győz, a rossz meg elnyeri méltó büntetését ;)

2013. szept. 6. 13:17
 13/21 Nem mondod :D ***** válasza:
Én 22 vagyok, de South Parkot és Family Guyt nézek a hülye filmek helyett. Soha nem érdekelt, hogy erről másnak mi a véleménye. Kedves kérdező, szerintem nézz amit akarsz, ez neked egy hobby, másnak még ennél hülyébb szokásai is vannak:D Aki emiatt mond le rólad, az nem fix:)
2013. szept. 6. 13:25
 14/21 anonim ***** válasza:
42%
21 évesen már nő? Akkor meddig kislány, lány, fiatal, hölgy, miegymás. Jah felfogtam h ennek semmi köze a kérdéshez de ez ...
2013. szept. 6. 13:27
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Nincs vele semmi baj.

Mondjuk,hogy minden filmet kategórikusan lehülyéz,az nem jó,de a mese része nem gáz.

2013. szept. 6. 14:14
 16/21 anonim válasza:
100%
Én 33 vagyok, és imádom a meséket. A régi klasszikusokat is, mint pl. Kukori és Kotkoda, Frakk, Magyar népmesék, Tom és Jerry, de az egész estéseket us (L'ecsó, Shrek, 101 kiskutya). Mindezek mellett szeretem a filmeket is! Miért baj az, ha egy nő szereti a meséket? Szerintem hozzá tartozik a mindennapjainkhoz. Ettől még simán lehet nőies valaki.
2013. szept. 6. 14:15
 17/21 anonim válasza:

16-os vagyok.

Még annyit kérdeznék: Mik azok a "hülye filmek"? Vagy minden filmre ezt mondja?

2013. szept. 6. 14:16
 18/21 anonim ***** válasza:

"Még annyit kérdeznék: Mik azok a "hülye filmek"? Vagy minden filmre ezt mondja?"

Ez engem is érdekelne, ezért is nem formáltam véleményt az korábbi hozzászólásomban.

2013. szept. 6. 15:51
 19/21 anonim ***** válasza:

azt hogy nézzük majd együtt az MLP-t meg az animéket

F20

2013. szept. 6. 21:22
 20/21 Ian Catman ***** válasza:
Egy Vuk (eredeti), Ludas Matyi, vagy Frédi és Béni, vagy ha nem rajzfilm, akkor Rigócsőr király, hasonlók minden idióta tini komédiát, fekete fenékrázós grimaszolós puffogós filmet vernek. Azt gondolom, hogy kedves és értelmes nő lehet.
2013. szept. 7. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!