Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire ciki ha még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
A barátom(18) gáznak tartja azt hogy 15 évesen még szűz vagyok.Eddig csak tapasztaltakkal volt, és mindig cukkolva vagyok ez miatt, meg hogy ő nem tudja hogy kell kezelni egy szűz lányt. Tényleg ennyire nagy baj hogy még nem vesztettem el?2013. szept. 6. 00:12
11/16 anonim válasza:
Nem ciki. És ezt egy 26 éves mondja aki nem akar minél hamarabb felpróbálni.
12/16 anonim válasza:
Az lenne a ciki, ha nem lennél szűz!
én 17 és fél évesen vesztettem el, az akkor 19 éves, szintén szűz barátommal.
A fiúk általában örülni szoktak ha még szűz a barátnőjük. Így ő lehet az első, ő avathat be.
A te pasid csak próbál megdugni, úgy hogy rombolja a lelkiismeretedet. Inkább dobd ki, jobbat érdemelsz.
24L
13/16 anonim válasza:
Dehogy ciki! Sőt!!!
15 évvel ezelőtt még ott sírtál, ahol tudtál, de főleg a szülőszobában, így 15 évvel később még nem kellene ilyet tenned… A pasid meg egy barom.
14/16 anonim válasza:
A barátod ezerszer szánalmasabb. Meg akar d.gni, azért mondogatja... szerintem próbálj vele beszélni, hogy szerinted még korai (? te tudod), aztán ha nem megy, hagyd ott.
15/16 anonim válasza:
Nem ciki.
Ja és 4-es válaszoló! Tudod hogy ki hiszi el azt hogy megérzed szagról hogy ki szűz és ki nem... -.-
Mi vagy te kutya?
Hagyjuk már... -.-
16/16 anonim válasza:
Nem baj, becsüld meg magad! Az élet hosszútávon majd téged fog igazolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!