Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki csak gimnázium után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki csak gimnázium után akar barátnőt, előtte semmiképp, ANNAK MI BAJA VAN?!

Figyelt kérdés
Tud válogatni, mert iszonyú jó pasi, de még sosem volt barátnője. Nekem is megfordult a fejemben, hogy meleg, de nem, egyszerűen csak gimi után lesz barátnője. :(
2013. szept. 6. 00:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az egyetemre gyúr, tudja ott ezerszer több nő lesz, és akár minden este másikkal feküdhet le!
2013. szept. 6. 11:22
 12/12 anonim ***** válasza:

Én oyat ismerek aki már egészen fiatal kora óta vágyik egy kapcsolatra, lassan befejezi a gimit de soha nem használja ki a lehetőségeit és nem lép, mert megtántorodik és kifogást talál, így még soha sem volt csaja.

Vagy várjunk...ez én vagyok..

2013. szept. 7. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!