Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derítsem ki egy pasiról hogy homoszexuális-e?
Figyelt kérdés
Én lány vagyok és szeretnék nála bepróbálkozni, csak felmerült a gyanú hogy esetleg homoszexuális a fiú. Mert csomó lánnyal flörtölget (velem is), meg kedves velük, de nincs barátnője. Pedig nagyon helyes, okos, barátságos srác. És próbálok rájönni, hol a "hiba".2013. szept. 5. 23:11
11/14 A kérdező kommentje:
#10 köszi ez jó ötletnek tűnik! Ezt lehet hogy egy másik férfi jobban megérzi, mert nekem csak annyi "furcsaság" tűnt fel hogy mindig olyan tökéletes, igényes az öltözéke. Ami még lehet hogy nem jelent semmit, csak én a tróger pasikhoz vagyok szokva xD
2013. szept. 5. 23:49
12/14 anonim válasza:
Nincs barátnője, tehát tuti meleg.
Nekem meg nincs tévém, tehát biztos vak vagyok.
13/14 anonim válasza:
Szerintem vaganyabb lenne, ha egyszeruen megkerdezned. Lehet am a mondandot finoman vattaba csomagolni, nem kell egy kerdessel lesavazni a masikat. Viszont biztos valaszt kapsz es nem kell tobbet fantazialni.
Amugy pedig ha azt mondod, be akarsz nala probalkozni ... hat tedd azt ... ha esetleg a sajat nemehez vonzodik, akkor azt akkor es ott ki fog derulni.
14/14 anonim válasza:
szerintem is mozdulj rá. vagy kérdezd meg. de am olyan könnyű leszűrni testbeszédből, hogy ki meleg és ki nem. figyeld meg, hogy lesi e a lányokat/fiúkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!