Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha valaki hajt rátok akkor mi a "nyomulóssági" aranyközépút? (lent)
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy az "éjjel-nappal a nyakadon lógok" és a "néha csak odaköszönök" között hova lőnétek be? Milyen gyakran milyen erősen, feltűnően? (Légyszi konkrét példát írjatok!)
Előre is köszönöm.
2013. szept. 5. 21:49
1/1 anonim válasza:
Nos :D A két "végletet" jól eltaláltad, egyik sem jó taktika :D Ha valaki egyfolytában nyomul akkor az egy idő után nem érdekes, aki meg néha rámköszön azzal meg minek foglalkozzak jobban, ha látszólag nem érdeklem különösebben. Szerintem ezt szépen, fokozatosan kell csinálni, kezdetben elég ha mosolyogsz rá, "jófejkedsz" vele, aztán ha látod, hogy bejössz neki, akkor jöhetnek a "csinos vagy"/ "szép a mosolyod" stb. dolgok. Persze ezt sem kell állandóan, de minden egyes találkozáskor mondhatsz neki egy apró bókot. :) Persze ha mondjuk egy nap többször is találkoztok, akkor nem kell mindig, csak hát érted. :D Remélem tudtam segíteni. :) 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!