Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire könnyen kaphatóak a mai 15-20 éves lányok?
Figyelt kérdés
Szinte mindegyiket meg lehet kapni egy kis luxussal. Ha komolyabb autóval állítasz oda, ha veszel neki valami ékszert, ha elviszed vacsorázni, vagy elég ha megvillantod a kéródat pest egyik elit részén, egyből szétteszik a lábukat.2013. szept. 5. 17:04
1/8 anonim válasza:
a világ régóta így működik, fogadd el
2/8 anonim válasza:
Madaraknál is az a király a legszebb fészket építi.
3/8 Bummer válasza:
Ez badarság. Mikro környezeti tapasztalat amit mondasz. A legtöbb csaj és nő akit én ismerek ettől nem vágódik hanyatt. 30/F
5/8 anonim válasza:
A mai lányok között tény és való hogy NAGYON sok a ri..nc! Rengeteg olyan lányt ismerek akit nem érdekel, hogy a pasinak van-e barátnője vagy sem, rá hajt! Nem kell ahhoz villantanod sem, hogy széttegyék a lábukat! Tisztelet a kivételnek, mert azért az is akad! Én pl. 16 évesen ismerkedtem meg a párommal és várattam majdnem 3 hónapig! Nekem ő az első volt és az is maradt! Most 22 évesek vagyunk és úton van a babócánk! :) Ha elfogadsz egy tanácsot, próbálj meg nem villantani, és túlköltekezni egy csajra! Mert így csak a pénztárcád fogja őket érdekelni, és nem te! 22N
6/8 anonim válasza:
Nálam is próbálkoztak már ilyennel, hogy pl. jöttek az autójukkal menőzni, meg hogy milyen fain házuk van, meg ilyesmi. De én mindet elhajtottam, mivel ha nincs vonzódás, engem nem kapnak meg, az biztos! :D
7/8 anonim válasza:
Én meg anyagiak nélkül elérem ugyanezt. K....rvára nincs szükségem. És a pénzem is megmarad, illetve nem hajítom ki ilyen szajhákra. Egyébként tényleg k........rva a nők többsége, sorra kell levakarni az ilyeneket.
8/8 anonim válasza:
Pont ez a baj, emiatt nem találok én sem rendes lányt, akivel el tudnám képzelni, hogy együtt vagyunk és később családot alapítunk. Emiatt vagyok egyedül, sok ribizli miatt kezdek kiábrándulni a mai lányokból. Az a bajom, hogy az összes rendes lány már foglalt, maradtak a ribizlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!